Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta G.

odezwac sie?? olał mnie

Polecane posty

Gość Marta G.

koles olał mnie dla innej. Chciał jednak utrzymywac kontakt. Ja nie widze w tym sensu. Napisal do mnie co słychac itp. Odpisałybyscie zeby juz wiecej nie pisac czy w ogole byscie nie odpisywały ignorujac to??

Gość To znowu ty :&am
Zignoruj. Pewnie ma cie za kolo zapasowe i stąd ten kontakt. To jakis obszczymurek:o

Gość ukryta prawda
facet olal cie dla innej czyli byla wazniejsza ty bedziesz na chwile dopoki nie znajdzie sie inna wazniejsza

Gość jeśli nie umiesz się
zdystansować i zachować relacji koleżeńskich to się nie odzywaj ja wychodzę z założenia że nie muszę każdemu się podobać, więc o ile ktoś nie jest chamski mogę z nim dalej utrzymywać kontakt:)

ale znam siebie i wiem, że nie dam się zbałamucić właśnie jako koło zapasowe czy cokolwiek, mogę być jedynie znajomą/koleżanką

Gość cholera jasna*
Zdecydowanie olej.

Gość Marta G.
rozmiem was, doceniam ze radzicie. Ja tak naprawde mam go gdzies po tej sytuacji, Teraz jedynie chodzi mi o to czy napisac cos z stylu NIE PISZ DO MNIE WIECEJ, czy po prostu zignorowac. Co bardziej daloby mu do zrozumienia ze ja rowniez mam go w duuuupie. Ale tak sobie mysle ze raczej to zignoruje

Gość wtf??!!!!!!
Jesli chcesz miec spokoj, a jednoczesnie moze chce mu dopiec to olewka bedzie najlepszym i najbardziej skutecznym rozwiazaniem.

Gość ukryta prawda
nie ma nic gorszego niz .????....ktory wyznaje milosc rownoczesnie bzykajac sie z inna i szukajc trzeciej

Gość To znowu ty :
Nie pisz nic. Jesli napiszesz to on przyjmie to do wiadomości i oleje, a jesli nie napiszesz to moze bedzie czuł sie głupio ze sie odezwał i został olany.

Gość znowu 10 osób pisze..,.
jeśli nie chcesz mieć z nim kontaktu to mu napisz że nie chcesz/nie masz czasu czy jeszcze coś innego, czy to taki wysilek dla Ciebie napisanie jednego zdania ? przynajmniej będzie wiedział że nie życzysz sobie i da Ci spokój. a tak być może będzie pisał myslac że nie dostałas wiadomości,zmieniłas numer telefonu etc. :D też mi powód do rozmyślań odpisac, nie odpisac zawsze mozna napisac spierdalaj tym samym odpisujesz i osiagasz skutek jak przy nieodpisywaniu z tym ze natychmiast :D

zależy jak wobec Ciebie postąpił, jak po prostu nie był zainteresowany związkiem z Tobą to nie widzę powodu się fochać o chamsko olewać, właśnie co Ci szkodzi to jedno zdanie napisać?

Gość To znowu ty :
Po co ma pisać, tym bardziej spierdalaj? Zeby wiedział, ze ja skrzywdził i zeby mu ego uroslo? Lepiej zignorowac takie próby nawiązania kontaktu. Jesli zadzwoni wtedy moze powiedziec spokojnie, ze nie czuje potrzeby kontaktowania sie z nim, bo pokazywanie złości nie jest dobrym pomysłem.

macie jakis pokrecony tok myslenia. w zyciu facet nie zalapie o co wam chodzi. powtorze jeszcze raz nie chcesz aby pisal napisz mu ze sobei nie zyczysz to absolutnie nie oznacza ze cos tam. nie napiszesz to za dwa dni zalozysz temat "znowu napisal co zrobic" zadzwonil/przyszedl co robic itd. zupelnie bez sensu. nie chcesz tracic czasu na niego napisz ze nie masz czasu na korespondencje z nim nie zyczysz sobie etc. ignorowanie to wcale nie jakas kara dla faceta ktory znalazl sobie nowa laske :D jak z kims nie chce rozmawiac to mowie ze nei chce a nie odwracam sie jak do mnie mowi bo to swiadczy o mnie i tyle w temacie.takei zachowanie wcale tez nie jest jakas nauczka,duma tylko zwyklym dziwactwem. gdyby ci byl obojetny to bys odpisala ze masz go w nosie nie odpisujac nic tylko narazasz sie na jego narzucanie w przypadky gdy np. laska go olala.

Gość Marta G.
heh. Chyba jednak trzeba isc przed siebie i nie ogladac sie za siebie! On juz postanowił. Ja tez postanowiłam ze nie bede sie odzywac. Niczego nie zmienie a nawet juz sytuacja zaszla tak daleko ze zmienic bym i tak nie chciała. To boli, mimo wszystko

nie ma sie co dziwic ze cie zostawil bo jakas mega pokrecona jestes :D jak sie facet mial z toba dogadac jak ty pytasz na forum o to czy odpisac na smsa, moze wczesniej tez gosc cos do ciebie mowil a ty udawalas ze cie nie ma bo na forum tak doradzili :D albo ze masz udawac ze masz go w nosie bo faceci to zdobywcy,lubia sie starac etc. rozne glupoty na tym forum mozna przeczytac.

Gość samotniczka krakow
ale przeciez jak ona mu odpisze to kolo moze sobie pomyslec ze sie pofochała bo woli inna od niej :/ takze to chyba bez sensu zeby sie odzywala

Gość qwdqwdqwdqwd
nie odpisuj mu

Gość Marta G.
do znowu 10 osob pisze dziewczyno, boli cie te temat czy mi sie wydaje? Zaraz wyjdziesz z siebie bo nie jestem w stanie posluchac ciebie i jednak do niego napisac :D wyluzuj, nie ma co na siłe

jesli go chcesz wku... to napisz, ze wszysko u ciebie super, poznalas kogos wyjatkowego, szczeka mu opadnie :D

nic mnie nie boli bo nie jestem dziewczyna dlatego napisalem ci jak to bedzie wygladalo z punktu widzenia faceta :D no ale rob co chcesz wiadomo od wiekow ze kobiety lepiej wiedza co mysla faceci :D do kogos wyzej nie jak mu napisze ze nie ma dla niego czasu to w zyciu to nie odbeirze jak focha tylko jak odczep sie i bardziej to urazi jego meska dume niz nie odpisanie wcale.

Gość samotniczka krakow
tak :) tylko jak mu napisze zeby juz nie pisal to on powie - dobra nie chesz to nie bede juz pisal. A jak nie odezwie sie do niego w ogole to on nie bedzie wiedzial dlaczego i przemyslii ze ja zranił

nie bedzie wiedzial dlaczego i przemyslii ze ja zranił - nobla ci powinni dac z logiki :P przeciez zostawil ja dla innej laski to kurde nawet cymbal bedzie wiedzial ze ja zranil :D jesli nie bedzie wiedizal ze ja zranil jak zostawil dla innej to w zyciu nie wpadnie na to ze nie odpisanie na smsa o tym swiadczy :D kobiety co wy macie w tych glowach.

Gość To znowu ty :
Z pewnoscia więcej niz wy, którzy olewacie dla innych, a pozniej macie jeszcze czelnosc pisać smsy :o

Gość kij_w_wiśle
skoro on ma nowa laske to czy w ogole jego duma powinna powinna cierpiec i ucierpi w sytuacji ignorowania lub napisania, ze autorka nie ma dla niego czasu i nie bedzie z nim pisac? po co on do niej pisze? nowa laska nie podkreca mu wlasciwie ego? czy zaczyna mu sie cos psuc w nowym zwiazku i szuka sobie juz odskoczni, a wiadomo, ze lepszy znany wrog:D zalsony facet. rob tak, zeby tobie bylo wygodnie i przewiduj konsekwencje. on jakos nie myslal jak ty sie bedziesz czula i co o nimpomyslisz, jesli cie zostawi dla innej. to ty teraz mialabys sue zastanawiac czy on cie uzna za kulturalna lub nie jesli nie odezwiesz sie? :D:D osraj go, mowi ci. jesli tak bedzie dla ciebie lepiej. 3mka :)

czesc nie odezwałam sie wtedy do niego jednak. Wczoraj dostałam od niego smsa o treści " ze widzi ze jednak go skreliłam, a on chciał mi tylko powiedzieć że prawdopodobnie z tej znajomosci z tamta laska nic nie bedzie bo ona dziwnie sie zachowuje i prawdopodobnie wyprowadza sie na stale do innego miasta". Nic nie odpisałam. Heh, to jakas masakra. Napisał do mnie jeszcze co u mnie słychac a ja tylko odpowiedziałam "MOZE BYC" i nic wiecej a on: "widze ze TEŻ nie chcesz ze mną rozmawiac, w takim razie nie przeszkadzam". heh, ciekawa jestem co znaczyło to TEZ, czyzby tamta powiedziała mu papa? Z drugiej strony widze ze jemu i tak i tak na mnie nie zależy bo gdyby ona sie nie wyprowadzała to by jednak z nią był? Co wy na ten temat myślicie?

facet bez klasy, bez ambicji. Koszmar. najpierw wypial sie na Ciebie liczac, ze z inna bedzie mu lepiej. Teraz ona sie wypiela na niego, to on usiluje wrocic do ciebie poki co sondujac czy i jak o nim myslisz. Nie daj sie wodzic za nos. Potraktowal Cie tak perfidnie, wiec teraz go olej i nie daj sie sprowokowac zadnym smsem. "tez" mozna rozumiec tak, ze wiecej osob nie ma ochoty, by z nim gadac. I jakos mnie to nie dziwi.

Gość papapnomillk
właśnie tak by było - byłby z nią. Teraz się odezwał, bo stracił grunt pod nogami i chce poczuć odrobinę bezpieczeństwa, że nie jest sam :D Olej go sikiem mocnym i skażonym!

Gość dshfhasf
ale jak cię olał? powiedział, że poznał kogoś i nie chce się spotykać? czy ulotnił się jak kamfora? ja koledze wybaczyłabym gdyby był kulturalny i gdyby już opadły emocje. nie miałabym pretensji. ale chujom nie wybaczyłabym. bo za takich znajomych, to ja dziękuję. i nie ma powrotów, ani bycia kołem zapasowym, plastrem na rany...