Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta G.

odezwac sie?? olał mnie

Polecane posty

Gość Anetka 200
przeczytaj od poczatku jak nie wiesz jak ją olał. To przykre, ja ci radze zeby zaapomniala autorko o tym fagasie. Jest nic nie wart.

jak mnie olał? Spotykalismy się ze sobą od kilku miesięcy. Bylo super. On mowil ze nie chce uzywac mocnych okreslen na nasze relacje bo to za szybko. Myslalam ze cos z tego bedzie, bo przez ten czas szlo sie do siebei przywiązać. Az pewnego dnia oznajmil to co oznajmil i rzecz teraz sie dzieje tak jak opisałam wyzej.

Gość dshfhasf
aha, poznał inną odwidziało mu się z dnia na dzień, ale miał na tyle odwagi, że ci o tym powiedział. mimo tragedii w tej sytuacji i twojego bolu ma facet plusa, że na tyle uszanował waszą znajomosc, ze wyjaśnił o co chodzi. na pewno nie skreśliłabym go jako człowieka, gdyby emocje już opadły. miał prawo zerwać. ad jego sms: tu się zdemaskował. czuje się samotny, szuka kontaktu, laska go olała, wiec próbuje odnowić znajomość z tobą. pisze, że z nią mu nie wyszło. być może szuka plasterka na rany( pocieszenia), zapychacza wolnego czasu, albo czegoś w rodzaju: z braku laku i kit dobry. wcześniej byłaś mu obojętna, albo był mocno zakochany w tamtej i ogólnie przestał się kontaktować z wszystkimi znajomymi. dlatego jeśli rozważasz odnowienie znajomości, zapytaj w smsie o jego motywy. zapytaj czy rozważa powrót itp., zapytaj co go skłoniło do odezwania się. jak nie odpowie, będzie się migał to olej, bo o koleżeństwo mu nie chodzi tylko o ugranie czegoś dla siebie.

Gość dshfhasf
odezwał się bo jesteś mu w jakiś sposób bliska, ale na pewno nie warto wracać do niego. dlatego odezwałabym się tylko gdyby miał czyste zamiary i tylko koleżeńskie i tylko gdybym miała pewność, że jestem pogodzona z tym, że mnie zostawił i że nie wejdę drugi raz w związek z kimś kto mnie nie kochał.

dlaczego piszesz ze odwidziało mu sie ? To chyba odwidziało sie tamtej lasce ktora jednak chce wyjechac do innego miasya - czyt. nie wiąze z nim planów na przyszłość. Teraz sie odezwał bo nagle sobie o mnie przypomniał gdy zobaczył ze tamta go nie chce? Nie dziekuje, nie zamierzam z nim utrzymywac zadnych relacji czystko - kolezenskich ze względu "bo mimo wszystko był szczery". Ja poczułam do niego coś wiecej, on widać nie skoro poleciał do innej laski. Mimo wszystko - wybrał

Gość dshfhasf
tak wybrał. on najpierw podjał decyzję, że zostawia cię dla innej. później inna go zostawiła. ona podjęła decyzję. teraz czas na twoją decyzję czy chcesz z nim się kontaktować. ( moment, w którym odnowił kontakt słusznie daje ci powody do zastanowienia się i bycia ostrożną) do końca nie znasz jego motywów. jeśli przeczuwasz, że ma złe zamiary( chce byś była zapchajdziurą) to się nie odzywaj. ale jeśli nie masz takiej pewności to zastanów się czy skreślenie człowieka, który uczciwie postawił sprawę jest najlepszym dla ciebie wyjściem. zostawiając cię, uczciwie postawił sprawę. liczył się z tobą, uszanował waszą znajomość. co w tej chwili czujesz jak o nim myślisz?

czuje taka niechęć do niego. Liczyłam na cos wiecej a on przez ciąg tych wydarzen ze ja jednak dla niego nie znacze nic wiecej niz zwykła ZNAJOMA. Nie mozesz powiedziec ze ja jestem teraz postawiona w sytuacji ze musze teraz ja podjac decyzje, bo nikt mnie przecież o to nie prosi. Nie napisał do mnie ze chciałby ze mną coś tam (spotykac sie, spedzac czas). Po tym wszystkim jednak widze że on właśnie traktował mnie jak taką "zapchajdziure bo nie mam nic innego akurat do robienia".

Gość dshfhasf
ja bym go olała, bo pewnie emocje dochodziłyby u mnie do głosu. czujesz niechęć, to nie ma sensu się zmuszać do rozmów z nim. w takich niestety żyjemy czasach, gdzie ludzie nie wiedzą jak druga strona podchodzi do znajomości. szkoda, że nie określił, że traktuje wasza spotykanie się czysto koleżeńsko i że zdążyłaś się zaangażować.

Gość ggfhbvvhb
ale o co wam chodzi? prawie kazda laska tak robi z tym kolem zapasowym standard:D

Gość Przygoda Mikołajka
to znaczy jak? :D

Gość Przygoda Mikołajka
no odpowiedzcie :D