Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RozaIia

Czy jestem głupia i naiwna?

Polecane posty

Gość RozaIia

Poznalam na sympatii kolesia, ma 28 lat, ja mam 19. Fizycznie strasznie mi sie podoba, jest bardzo przystojny i ogolnie jest fajny z charakteru jak dla mnie. On juz na pierwszym spotkaniu pytal mnie czy jestem dziewica, nie spodobalo mi sie to pytanie ale nie zrazilam sie, powiedzialam ze tak, bo taka prawda, na trzecim bylam u niego i obmacywal mnie strasznie, a przynajmniej mial ochote ale go blokowalam, caly czas mowil ze ma na mnie straszna ochote. Zdaje sobie teraz sprawe, ze dla takiego faceta seks jest bardzo wazny i moze najwazniejszy, wczesniej jakos nie myslalam o tym, chlopacy sie do mnie nie dobierali po tak krotkim czasie. Mimo to mam ochote sie z nim nadal spotykac, tylko zeby nie myslal o seksie, nie patrzyl na mnie nie jak obiekt seksualny...pozatym, czuje sie glupio z tym ze dawalam mu sie macac...wy byscie tez tak mialy?

Gość Juliitaa
Jeśli Ci teraz głupio, że Cię obmacywał to zerwij kontakty zanim coś się wydarzy i dopiero będziesz żałować. Przemyśl wszystko dokładnie i nie kuś losu bo żałować można całe życie. Uważaj na siebie, poczucie winy niefajna rzecz.

Gość RozaIia
Tzn podobalo mi sie wlasnie, ale mam poczucie winy ze jestem jakas latwa, ze moje kolezanki by sie tak nie daly i gdyby sie dowiedzialy ze ja taka to by niefajnie bylo

Gość RozaIia
i chce zebyscie mi powiedzieli czy to na prawde cos zlego, a moze normalnego....

Narzucał Ci się? Czy podobało Ci się częściowo chociaż, ale masz w głowie jakieś zasady randkowe? Bo skoro coś Ci sprawia przyjemność to nie rozumiem co to znaczy "dałam się wymacać". ­ Wyjaśnij z nim na co może liczyć i pilnuj się. Zobaczysz jak zareaguje i czy będzie umiał się powstrzymać i na jak długo.

Nie dogadacie sie i nie ma to sensu najmniejszego. To nie jest typ faceta, ktory bedzie na ciebie czekal bog wie ile. Takich praktycznie nie ma, a juz na pewno nie znajdziesz ich na sympatii i dodatkowo przystojnych. Wiec albo zegnaj sie z cnota, albo z nim;)

Nie kieruj się tym jacy są inni, jedne uprawiają seks na pierwszej randce inne dopiero po ślubie. Masz dostosować tempo do siebie, masz się czuć sama ze sobą dobrze. Zastanów się co Ci pasuje a co nie, ustal pewne zasady i ich przestrzegaj.

Gość yukki
poszłaś z nim do domu, ale nie jesteś zadowolona do końca z tego co się działo. jeżeli nastęnym razem cię zgwałci to policja będize miała argument, że "sama chciałaś". wiem, pewnie przesadzam z tym gwałtem, ale skoro nie czujesz się komfortowo z tym jak cię traktuje to sobie odpuść. Ja myślę, że skoro zapytał cię o cnotę :P na pierwszej rndce to teraz myśli tylko o tym jak cię zaliczyć. chcesz tego?

Gość RozaIia
No ja wiem ze tylko o tym mysli, a ja nie chce tego, chce zeby tak nie myslal...

Wydaje mi się, że autorka jakiś czas temu pisała po pierwszej randce i radzono jej (w tym i ja) by goscia olała. Ale skoro się z nim spotyka widać do końca jej to nie przeszkadza. Niech sama się zastanowi czego oczekuje.

Gość RozaIia
:((( nom, ale ciagnie mnie do niego, bo jest taki ladny i ma ladne mieszkanie kolo mojej szkoly :D....

Gość bjhdskbfceswa
"jeżeli nastęnym razem cię zgwałci to policja będize miała argument, że "sama chciałaś"." Nie zgadzam się. W każdej chwili masz prawo powiedzieć NIE i facet musi to uszanować. A jeśli tego nie zrobi, to jest to gwałt. Ofiara gwałtu nigdy nie jest winna temu, co się stało, zawsze winny jest gwałciciel. A argumenty "sama chciała", "była wyzywająco ubrana" czy "prowokowała mnie" to żadne argumenty.

Gość Dziewica wilczyca doradza
Skad to wiesz Krwawa skoro nie masz faceta?

Gość farel
"Chcę, żeby tak nie myślał" Dużo chcesz, oj duuuuuuużooooooooooo... On chce tylko jednego... Daj sobie spokój. On jest zerem.

Gość RozaIia
Chcialabym juz byc dupczona ale to podobno grzech :(

"Skad to wiesz Krwawa skoro nie masz faceta?" Co Cię interesuje moje życie? Jakoś nie zauważyłam bym zwierzała się tu z każdego doświadczenia jak co poniektórzy🖐️ Każdy ma prawo pisać co myśli, nie zgadzasz się to to wyraź a nie czepiaj się innych.

Gość Dziewica wilczyca doradza
Wilczyca straciła cnotę , widać to po postach

Gość RozaIia
tamto to podszyw...

Gość RozaIia
ok, dzieki za porady, jeszcze pomysle czy sie z nim jeszcze spotkam czy nie

Gość jestes jeszcze naiwna
i nie zdajesz moze sobie sprawy ze podswiadomie chcesz zeby Cie przelecial - ale blokujesz sie DZIEKI SWOIM ZASADOM!! i chwala Bogu bo nawet nie wiesz co to za gosc a co jesli z nim wpadniesz? Jak dla mnie koles ktory pyta sie dziewczyny na poierwszej randce czy jest dziewica ma ewidentnie zamiary TYLKO seksualne wzgledem niej i nie traktuje jej powaznie .... tak sie zastanwo sie czy chcesz byc dla niego kolejna zaliczona i do tego dziewica, zeby sie potem chwalil kolegom :( Dla Ciebie to bedzie tragedia wiec lepiej poczekaj na wartosciowego bo warto czekac ....

Gość farel
Spotkasz się, spotkasz... To pewne. Nie oszukuj siebie. I nas.

Rozalio nie jesteś głupia ani naiwna jesteś dokładnie skalkulowana i napalona na tego kolesia ­ pójdziesz z nim do łóżka prędzej czy później choćby to miało oznaczać HIV, kiłę i bliźniaki w jednym ­ po prostu pytasz nas czy już wypada wypiąć tyłek czy jeszcze trochę poczekać i wyjść na niedostępną chociaż cieknie ci po nogach na jego widok :classic_cool:

Gość Nie będzie wam dobrze...
nie pasujecie do siebie i będziecie siępotem męczyć. Jużwiesz, że ma duże libido a ty mniejsze. Znajdź sobie kogoś bardziej oziębłego. To najczęstszy błąd popełniany przez pary, twierdzenie, że seks nie jest taki ważny odbija się potem czkawką.