Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pulumm

Problem z miesiączką

Polecane posty

Gość pulumm

Hej ;) mam 17 lat a mój problem polega na tym otóż opóźnia mi się miesiączka, niedługo bo dopiero 4 dni ale trochę się boję ponieważ ciążę muszę wziąć pod uwagę chociaż jest to prawie niemożliwe żebym zaszła ponieważ z chłopakiem stosujemy prezerwatywy i odbywamy stosunki przerywane lub tylko pieszczoty. Ostatnie półtorej miesiąca było bardzo stresujące ponieważ spędziłam 2 tygodnie w szpitalu z podejrzeniem nowotworu jednakże to były tylko podejrzenia i przeszłam jedynie zabieg wycięcia ropnia, do tego od ponad miesiąca przyjmuję antybiotyki, wcześniej silne i dożylnie. Nie mogłam też dużo jeść dlatego że nie potrafiłam otworzyć ust z bólu, podawano mi glukozę dożylnie. Jeszcze teraz dodatkowy stres związany z okresem. Więc czy możliwe jest że miesiączka spóźnia się przez te 3 czynniki? Poczekam do soboty, później zrobię test a następnie chyba udam się do ginekologa. Ratujcie bo zwariuję!!!!!

Gość pulumm
Pewnie masz mniej lat niż ja a odpowiedzi jak u 12-latki. Masakra.. I poradź się tutaj kogoś

Gość pulumm
Ale shit xD widać że miękkim cie robiono idź i sobie tą podpaske na facjate przyklej żeby jej widać nie było