Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielki 22cm

Mam zbyt wielki penis.

Polecane posty

Gość rambarbarka
Mściwoj ja bym się Twojego wystraszyła :P Wolę mniejsze, 16cm to taki max, z którym jest mi przyjemnie. Więcej to już tylko ból i ogólnie mało ciekawie.

Gość kokosek857
annetta nie szkodzi

Gość Wielki 22cm
Kokosek składam propozycje niedwuznaczną. Chcesz więcej szczegulów? Głodny jestem jak jasna cholerka. Znidziła mi się już własna dłoń

Dlaczego twierdzicie , że duży penis = ból ?? Jestem filigranowa kobietką 168/47kg i nigdy mnie nie boli, no może czasami jak jestem słabo rozgrzana ... a on mocno i głeboko wchodzi.. Ale ogólnie to nic nie boli;)

Gość łłodziutka vanilla
Mścuwoj Jeśli na zdjęciu w stopce jest twój penis to ja już jestem cała twoja....

Gość kokosek857
Wielki 22cm no nie wiem nie wiem,to co pisze to tylko fantazję,ale...

Gość kokosek857
Tak to lepsze niż miałby się wyślizgiwac ze szparki.z takim to można każda pozycję bez problemu testować :)

rambarbarka > w sumie to ja sie nie dziwie, bo wiele kobiet ktore widzialy go pierwszy raz mialy taki dziwny grymas na twarzy, jakby sie faktycznie nieco wystraszyly :) Ale uwierz mi, to juz po pierwszym seksie mija, oczywiscie jesli wszystko pojdzie gladko i kobieta nie bedzie czula bolu. łłodziutka vanilla > milo slyszec :)

Gość Wielki 22cm
Kokosek mam ochotę naprawdę sponiewirać kobietę a narazie kończyło się tylko na wprowadzaniu i to tylko w jednej trzeciej i po zabawie. Więc ponawiam propozycje. Chcesz imail?

Gość słodziutka vanilla
Eh....

Gość kokosek857
mozesz podac ; )

kurcze mnie bolało i to mocno w każdej pozycji!!!!!nie było mowy o głębszej penetracji..... :-( teraz mam ok 16 cm i jest super!!!

Gość Wielki 22cm
Gulus1313@interia.pl kokosek czekam.

Gość Wielki 22 cm
I co? Też się wystraszyła?

Gość Wielki 22cm
Czekam na propozycje kobiet które gustują w wielkich pałach

Gość kora82
A mam do Ciebie pytanie czysto z ciekwosci . Czy Twoja "pala" dlugo dochodzi do pelnej erekcji w sesnie duzo musi uplynac czasu i co za ty idzie ze parterka musi sie nameczyc zeby stal pozadnie czy nie. Mam wraznie ze te duze to sa takie miekkie i szybko wiedna. Miala faceta z duzy i tak wlasnie bylo. Sex byl slaby bo co po jego wielkosci jak szybko mieknal a ogolnie to bolalo. Za malo krwi zeby utrzymac pelna erecje. Teraz mam tak ze moj man odrazu sie "cieszy" na moj wdok nawet nie musze go dotykac i powiem szczerze ze bardzo mi to pasuje i sex jest o wiele lepszy ze srednim. Ae nie lam sie duzo jest kobiet co marza o duzym.

Gość Wielki 22cm
Kora wcale tak nie jest. Czasem jak widzę ładną wypiętą dupcie to tak mi stoji że z majtek wystaje

Gość kora82
A to dobrze to oznacza ze jestes zdrowy, to z moim byym bylo cos nie tak-heheh. Powodzenia w poszukiwaniu babeczki. Na bank sie znajdzie jakas amatorka duzych sprzetow. Malolaty sa podbno niewyzyte i lubia duze moze wsrod nich poszukaj (17-19 lat)

Gość a ja to mam pechaa
Jeden mój facet miał 18 cm i bolało i to bardzo, ale od niedawna mój eks miał może 10 i to była katastrofa, bo czułam go tylko w jednej pozycji :(

Gość Viktoria ..
Mściwoj - to faktycznie twoj sprzęt ?? cholera robi wrażenie ;)

Gość Nutek duzy
Przeszedlem operacje i od tej pory moja dziewczyna nie daje mi spokoju bo caly czas uprawiamy stosunek ale mi to nie przeszkadz bo caly czas mam ochote tylko mysle ze wczesniej zajdzie w ciaze

Gość Viktoria ..
Mściwoj - jesteś małolat czy lekko starszy ?

Gość kora82
Viktoria . Ja podoba Ci sie Msciowoja sprzet to zainteresuj sie tez autorem postu. Co z tego ze mlody pwenie tez ma taki tez albo lepszy. No wlasnie autorze postu moze dolczysz zdjecie zebysmy ocenily Twoj sprzet??

Gość Viktoria ..
Kora widzisz , jestem ten sam rocznik i zdecydowanie preferuję bardziej dorosłych

Gość Wielki 22cm
Jak zobaczę twój wypięty tyłek bez majtek to i ja pokażę

Gość Viktoria ..
cholera , i uj bombki strzelił

Gość kora82
Wielki 22cm Hehe no tak to nie. Zreszta ja taka atrakcyjna nie jestem i watpie zeby moj tylek Ci sie spodobal. Ja juz steczna kobita jestem a Ty to mlodziak. Ale rozumiem ne to nie. Po prstu myslam ze faceci nie maja oporow przed dodawaniem zdjec swoich sprzetow w stopce (pełno takich osbników na tym forum). Ale Ty bardziej wstydliwy jestes i bardzo dobrze.