Agnieszka_figlarna17 0 Napisano Październik 19, 2012 Hej, poszukuję jakiegoś fajnego stroju na siłownię, chciałabym się z nim dobrze czuć przy ruszaniu, a przy tym by był seksowny. Co polecacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka_figlarna17 0 Napisano Październik 19, 2012 znajdziecie mi cos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magnez i b6 Napisano Październik 19, 2012 nie znajdziemy ci idz spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niby Napisano Październik 19, 2012 Leginsy i dłuższy top lub fajne dresowe spodnie i top. http://allegro.pl/michael-kors-dresy-zlote-logo-gold-xs-nowe-metki-i2700134944.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 18, 2015 Przede wszystkim strój na siłownię musi być wygodny, nie może krępować ruchów, musisz w nim czuć się swobodnie, ale nie ja w worku. Na allinside.pl znajdziesz fajne stroje do ćwiczeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 18, 2015 Biale elastyczne spodnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość werma Napisano Marzec 18, 2015 Strój na siłownię musi być wygodny. Ja mam zawsze legginsy, luźniejszą koszulkę i ostatnio kupiłam takie buty http://air-max.pl/Nike%20air%20max%2090%201%20Kolekcja%20Sklep/Nike%20Air%20Max%20LTD%20Sklep/nike-air-max-ltd-biale i dla mnie taki strój jest najlepszy bez zbędnych wymysłów. Buty wygodne to podstawa i swoboda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 1, 2016 Koleżanka (zawodowa trenerka fitness) poleciła mi kilka miesięcy temu markę Gym Hero. Mam od nich świetny biustonosz sportowy, bluzę, która sprawdza się przy bieganiu w chłodniejsze dni, trzy komplety legginsów sportowych. Jedną parę wykorzystuję w codziennych stylizacjach :) Grafika to mistrzostwo świata (kilkadziesiąt osób do tej pory chwaliło). Mam też dwie pary szortów. Przydają się na zmianę (często biegam i jeżdżę na rowerze). Ogólnie mam ciuchy do praktycznie każdej aktywności. Wygodne, dobrze się materiał rozciąga. Nie ma ryzyka zerwania. Jeżeli chodzi o materiał to nawet po intensywnym wysiłku legginsy od nich po praniu wyglądają bardzo dobrze, a to według moich doświadczeń jednak rzadko spotykana sytuacja. Obsługa klienta w sklepie gymhero.eu odpowiada na pytania natychmiast. Problemów z czasem wysyłki absolutnie brak. Polecam :P Na 100% będziesz zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatuszek93 0 Napisano Grudzień 1, 2016 Pytanie czy idziesz na siłownię żeby poćwiczyć i się spocić, czy polansować się i poświecić tyłkiem? Bo ciężko tak doradzić i połączyć jedno z drugim ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martynianka Napisano Styczeń 30, 2017 fajne rozwiązanie daje JTB Poland (kupisz w sklepie online fitstore). sama tam kupuje i uważam że ciuchy są mega wygodne na siłkę a nie wyglądam z nich jak w worku tylko wręcz przeciwnie :) nie jedno oko faceta poleci w twoja strone;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 30, 2017 Może coś z tego wybierzesz http://kokietkowo.pl/styl-2/sportowe-leginsy/ ? Mi się te drugie leginsy bardzo bardzo podobają :)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 31, 2017 To może coś z kolekcji Ivy Park? Beyonce projektuje właśnie seksowne i super wygodne ubrania sportowe -> https://pasujemi.pl/ubrania/szukaj/ivy%20park?limit=96 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 24, 2018 Na stronie esportshoppl zerknij za strojem na siłownię!Ja mam od nich getry i koszulkę i bardzo sobie chwalę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 6, 2018 Fajna obciła bluzeczka odkrywająca brzuch, do tego jakieś jasne legginsy ładnie na pupie leżące. Odznaczające się stringi na pupie i wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Yetiy Napisano Czerwiec 7, 2018 Dokładnie jak wyżej, fajnie opięte leginsy lekko odznaczające się stringi i wszyscy oslinieni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 7, 2018 Skafander kosmiczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olakwiat95 0 Napisano Czerwiec 8, 2018 Legginsy typu rybaczki (krótkie, obcisłe, ale nie za mocno) + biustonosz lub bluzka/top z krótkim rękawem, odsłaniająca nieco brzuch np. https://zoio.pl/odziez-damska/bluzki/krotki-rekaw/ i do tego legginsy dłuższe jednolite ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 8, 2018 Krótka bluzka opieta i szorty wpiete w pupe lekko odslaniajace poslady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 9, 2018 Legginsy i top. Sama ostatnio kupowalam w cunazone i znalazłam świetne rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 27, 2018 Ja na przykład uwielbiam mężczyzn, którzy ubierają się w markowe ubrania na siłownię typu Pitbull. Rashguard i wszystkie inne przylegające typy koszulek, które świetnie podkreślają daną sylwetkę, to jest to! Ogólnie coś w tym stylu https://pitbull.warszawa.pl/meskie/odziez-sportowa/rashguardy.html dlatego kupujcie coś takiego waszym ukochanym, jeśli trenuja. Gwarantuję, że mężczyźni wyglądają w tym po prostu szałowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 27, 2018 Ostatnio wiele kobiet czuje sie swobodnie i na siłownię przychodzi bez stanika. Chyba nareszcie zrozumiały że nie dzięki stanikom a dzięki ćwiczeniu mieśc****ersiowych ich piersi będą jędrne i kształtne. Staniki to tylko biznes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 22, 2019 Jeżeli rozglądacie się za fajnym strojem na siłownie, który będzie pokazywał trochę więcej to polecam wam poszukać czegoś w ofercie firmy eaglepolewear.pl Oni sprzedają bardzo dobre stroje sportowe dla kobiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iprra 0 Napisano Kwiecień 13, 2022 To chyba zależy co tam chcesz robić czy tylko cardio czy raczej ćwiczenia siłowe. Ogólnie to wydaje mi się, że najważniejsze to robić ćwiczenia dobrze, więc albo zrobić najpierw dobry research w internecie, albo tak jak ktoś wyżej sugerował wziąć parę zajęć z dobrym trenerem, który pokaże Ci co i jak. Mogę tutaj również polecić dobry sklep z butami sportowymi https://www.butomaniak.pl/ Aktualnie mają tam całkiem niezłe promocje na wiele modeli, warto jest zajrzeć jeśli bierzesz pod uwagę zamówienie obuwia w sieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiakofa 57 Napisano Kwiecień 22, 2022 Dnia 6.06.2018 o 19:41, Gość gość napisał: Fajna obciła bluzeczka odkrywająca brzuch, do tego jakieś jasne legginsy ładnie na pupie leżące. Odznaczające się stringi na pupie i wystarczy. Nic dodać nic ująć Ja od siebie polecę firmę NEBBIA, tanie ciuszki nie są ale dobre jakościowo, wygodne. No i legginsy maja petarda, właśnie z taką gumeczką przez środek pupci co ładnie podkreśla jej kształty. I nie widzę nic w tym absolutnie dziwnego co piszesz, można mieć wygodne ciuszki na siłkę i jednocześnie seksowne nie rzutuje to na trening. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach