Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paranoid Android

Oto mój ideał faceta, czy to za dużo wymagań?

Polecane posty

Gość Paranoid Android

-musi być inteligentny -nie być ograniczony czyli: nie być homofobem, rasistą, seksistowskich chujem itd -mieć dobry gust muzyczny - wzrost nie ważny, bo jestem niska, więc mam w dupie to, czy będzie miał 160 cm czy 190. -wygląd, najlepiej szczupły, włosy nieobcięte na krótko, zadbany - z jakąś pasją, zainteresowaniami

Gość Krzysiek :) .
Eee, to żadne wymagania, podstawowe, jakie powinien spełniać każdy człowiek.

Gość kłamiesz
na pewno musi miec min 180cm

Gość Paranoid Android
Więc czemu jeszcze nikogo takiego nie spotkałam? :o

Gość Krzysiek :) .
Bo obracasz się wśród patologii

Gość kłamiesz
właśnie. wiadomo, ze lista zyczen niepełna

Gość Paranoid Android
rozmiar penisa? Nie za wielki, nie za mały? :o

Gość kłamiesz
no android spowiadaj sie

Gość Evvvvvka
powiedziałabym raczej ze to bardzo minimalistyczne wymagania. Obracając sie w niepatologicznych kręgach, ciezko znaleźc faceta ktory by ich nie spełniał....

Gość znowu 10 osób pisze..,,
to jakieś 40% populacji się kwalifikuje a jak zrezygnujesz z "nie być homofobem, rasistą," to myślę że z 90% tak wiec raczej nie są to duze wymagania.

Gość frodzik
"nie być ograniczony czyli: nie być , rasistą" Czyli nie może być murzynem, arabem ani Japończykiem

Gość Paranoid Android
Ja się nie obracam w patologicznych kręgach, ale większość wymięka już przy drugim wymaganiu :(

Gość znowu 10 osób pisze..,,
a tam jest jeszcze inteligentny to sorry nie doczytalem. w takim razie na tym forum nie szukaj :D

Gość myszaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie ma czegos takiego jak dobry gust muzyczny, sama jestes ograniczona pod tym względem ponieważ gust jest z założenia względny ;P a wymagania żadne, podstawowe jak juz powiedziano

Gość a89
Wymagania na pozór żadne, ale jednak... Wiesz, jeśli jesteś bardzo inteligentną dziewczyną, to wcale tak łatwo znaleźć faceta nie będzie. Wiadomo nie od dziś, że mężczyzna, aby zaimponować kobiecie musi ją czymś zaskoczyć. Najlepiej inteligencją. Kiedyś, chyba w XVI wieku, aby zdobyć kobietę dany osobnik musiał wygrać w karty z ojcem dziewczyny, o którą się starał. W ten sposób podkreślał, że byłby w stanie utrzymać ją i ich dzieci. Dziś, w dobie emancypacji, ten zwyczaj odszedł do lamusa. Jednak, nadal kobiety wolą spotykać się z mężczyznami lepiej wykształconymi, elokwentnymi, itp. itd.

Gość Chudy Maniek
O proszę, pierwsza kobieta, dla której wzrost nie jest ważny! Mam 162 cm, ważę 50kg, byłabyś mną zainteresowana? Spełniam Twoje wszystkie wymagania :)

Gość phi______
Do ---> Paranoid Android I pewnie ma mieć kasy jak lodu na Syberii w ostrą zimę... Inteligencja.. To znaczy przynajmniej doktorat z filozofii? Piszesz, że wzrost nie jest ważny, ale dlaczego oglądasz się za takimi, którzy stanowią koszykarska normę? Dobry gust muzyczny. Hmm. Czyli jaki? Sprecyzuj. A co do szczupłości, to jest taka stara zasada, że chłop bez brzucha, to jak kufel bez ucha... Zainteresowania? To znaczy co... Przybliż. A może tak trochę żartem http://www.youtube.com/watch?v=NXfy2Gv-BWQ