Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Acquaa

Problemy z wypróżnianiem.

Polecane posty

Gość Acquaa

Moja córka steka nocą. Wydaje mi się, że nie może się wypróżnić. Stolec oddaje co 3 dni i to tak, że pampers ledwo wytrzymuje. Mam wrażenie, że boli ją brzuch - co noc między 4 a 6 jest to samo - stękanie, kopanie. Jak jej pomóc?

Gość Adela850
moze masaz brzuszka? Jak zmieniasz pampersa, to lekko uginasz jej nozki w kierunku brzuszka. Mozezsz to robic w ciagu dnia i wieczorem np. przed kapiela krotki masaz. I wlasnie jak tak steka w nocy, to taki masaz jest bardzo dobry- jesli sie nie przebudza w nocy, to mozesz nawet reka jej ten brzuszek pomasowac. Ja zawsze stosowalam to u swojego synka, jak wlasnie tak poplakiwal. Taki masaz powodowal, ze sie pozadnie (za przeproszeniem) wypierdzial. A raz nawet taka kupke w trakcie walna, ze do przebrania bylam ja, moj maz i kapa z lozka :-) Oprocz tego moge ci polecic BioGaie. Jesli cierpi z rana na te problemy, to podajesz kilka kropel przed wieczornym lub nocnym (jesli je w nocy9 karmieniem. O twoim odzywiniu ci nie pisze, bo zalozylas osobny watek, wiec zakladam, ze wiesz, ze pewnymch produktow trzeba unikac.

Gość Acquaa
Dzieki sprobuje. Moze jeszcze jakies rady?