Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quettions123

Czy dojrzałe kobiety lubia lekkie zabawy analne

Polecane posty

Gość quettions123

...a dokładniej czy w przypadku kobiet, które doszły do etapu rutyny w seksie tradycyjnym, podniecające jest dla nich gdy ich facet przechodzi do pieszczot analnych (dotyk palcem, lizanie języczkiem itp.) Czy chcecie tego a wstydzicie się poprosić o takie zabawy? czy macie takie marzenia analnych zabaw i to jest wystarczające?

Gość fifija
tak oczywiście, pod warunkiem że facet robi to delikatnie

Gość magda magdalena
mam 29 lat, nie wiem czy zaliczam się do kobiet dojrzałych czy jestem jeszcze małolata;) lubię seks analny. Zwykle wygląda to tak, że podczas dużego podniecenia i dłuższego seksu klasycznego posuwam się o krok dalej i wtedy przekładam sama penisa mojego faceta do popy albo sie wypinam znacząco;) no różnie, ale jak najbardziej jestem za, nie za często, nie za rzadko

Gość do magda magdalena
z iloma facetami uprawialas anal?

Gość mi jej sie chce
pisze jako mąż 39-latki. Moja zona bardzo lubi analna zabawy, jak wkladam jej palce do pupy, jezyk, caluje, liże. Bardzo ja to podnieca, ale kutaska nie chce, bo ja boli. Mnie tez podniaca wkladanie palca w jej pupe.

Ludzie, kupcie sobie jakiś lubrykant i już nic nie zaboli. Myślę, że do anala trzeba dojrzeć. Ja mam 30 lat i nie robię tego od dawien dawna. Jesli mężczyzna bardzo się postara, nic nie boli nawet bez sztucznego nawilżenia.

Gość bialamasajka
Dokładnie lubrykanty sa ważne. Ja mogę polecić te z serii pjur med, łatwo się je wymywa :)

Gość normalna3454
mi to nie sprawia przyjemności. Kiedy on mi "rozciąga" tyłek przed stosunkiem czekam tylko kiedy w końcu mi do niego włoży ten wibrator. Swoje analne strefy erogenne chyba mam głęboko w dupie :) hihihi