Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LEDYSmefire

Coś mega nawilżającego

Polecane posty

Gość LEDYSmefire

Kto zna jakąś maść,krem,serum nawilżające do mega przesuszonej trądzikowej skóry ?

Gość drogeryjnakupowaczka
może garnier czysta skora raczej nie zapcha albo avene antrirousers legere lekki krem nawilzajacy do naczynkowej ale jak jestes tradzikowa to nic nie widomo czy cie nie zatka

Gość 2.500pln
olejki tez moga byc. ja polecam krem ziaji oliwkowy (zielony sloiczek) za okolo 4zl. na pewno pomoze przesuszonej skorze tylko czy nie dostaniesz wysypu- tego juz nie wiem. ja nie dostlam.

Gość Zmarźluch
Rozejrzyj się za czymś naturalnym, chemikalia pogarszają stan skóry. Albo dla osób z cerą wrażliwą (mnie od garnieraeśli dobrze pamiętam, to AA, Ziaja i Under20 miały rzeczy fajne dla delikatnej skóry. Osobiście polecaj Ziaję, jeszcze nigdy mi nie zaszkodziła, a skórę mam naprawdę skłonną do uczuleń ;)

Gość fhfhgjjg
Ja polecam olejowe oczyszczanie twarzy. Naprawdę pomaga. Buzia jak skora niemowlaka. Poszukaj w internecie informacji. Ja mieszalam oliwe z oliwek, olej z pestek winogron i olej rycynowy..

Gość 2.500pln
ja po ocm (olejowym oczyszczaniu) dostalam konkretnego wysypu. ogolnie bardziej zaszkodzilo niz pomoglo.

Gość prosto i bez kombinacji
olej z orzecha włoskiego, nawilż nim twarz, wysmaruj się zwyczajnie i potem to wycieraj serwetkami, chusteczkami, czym tam chcesz. Zmywasz wszelkie nieczystości z twarzy i nie świecisz się. Spróbuj.

Gość prosto i bez kombinacji
o i ktoś ci już to samo powyżej napisał, myj olejem, orzech włoski polecam, inne też ok, i na youtubie jest dużo informacji na ten temat.

Gość do zwyklego kremu nawilżająceg
o dodaj kwas hialuronowy i to wystarczy