Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leki z recepty

Czy jak pójdę z recptą do apteki, to mi zabiorą czy oddadzą ?

Polecane posty

Gość leki z recepty

Na recepcie mam kilka leków, ale chcę kupic dzis tylko 1. Czy w aptece oni zabierają tą recptę czy moge wziąć ją sobie ? jest mi potrzebna

Gość do zwyklego kremu nawilżająceg
zabiorą, zawsze zabierają

Gość leki z recepty
ale po co im ? to co, jak by ktos nie miał w danym dniu kasy na wszystkie leki i chcial se kupic gdzie indziej reszte, to co ? juz nie mozna ? po kija ima moja recepta, zo za chamstwo :-O

Gość Bananaaa
U mnie kserują receptę i resztę możesz wykupić później

Gość fhtgjurt
w niektórych aptekach przepisują, już bez tego sprzedanego leku. Musisz po prostu podejść i zapytać.:)

Gość andiglos

A jak to jest w przypadku e-recept? Bo czytałem, że niedługo e-recepta zostanie wprowadzona we wszystkich aptekach.

Gość Stu

jak najbardziej papierowe recepty przejdą do lamusa. Myślę, że e-recepta jest o wiele lepszym i ekonomiczniejszym rozwiażaniem

jak najbardziej papierowe recepty przejdą do lamusa. Myślę, że e-recepta jest o wiele lepszym i ekonomiczniejszym rozwiażaniem

Ja też uważam, że ta cała papierologia jest zbędna. E-recepty są dużo bardziej czytelne, a jak założymy sobie jeszcze konto e-pacjenta, to mamy wgląd do całej historii wizyt i leków. Niestety wiele ludzi musi się do tego jeszcze przekonać, ale na pewno z czasem większość to doceni. Ja swoje recepty realizuję w DOZ i jak do tej pory wszystko wzorowo. 

Jak najbardziej odkad używam e-recepty oszczeedzam czas i nie walają mi sie po domu papierowe recepty dobrze to wymyślili