Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdara zakupowa

Pomoc w zakupach..

Polecane posty

Gość niezdara zakupowa

Dawałam już na ogólnym ale nikt nie chce doradzić, pomozecie ???? Hej! Chce kupic kozaki- długie, ale po pierwsze: - czy kozaki za kolano skracaja nogi optycznie ? (miałam w ubiegłym sezonie i tak stwierdzila siostra) po2: - mam torebke w kolorze brązowym dokładnie taki ta: http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet /product/pl/pl/zara-W2012/269200/908103/MI ĘKKA%20TORBA%20BOWLING (wiec intensywny braz) a chciałam kupić szare kozaki, wiec to chyba nie bardzo pasuje? szary i brąz+ czarna kurtka?? ?? Więc raczej powinnam szukać kozaków w kolorze brązowym, czy moga być szarym gdy mam szare dodatki typu apaszka?? Poradzcie mi prosze, od 2 dni biegam po sklepach i sama nie wiem jaki kolor i jak Co do pyt o skracanie nóg, to wazne bo ja niska jestem! Mam tylko 163cm Prosze dziewczyny o pomoc. W linku to ten 3 klor- taki carmel

Gość niezdara zakupowa
Up...

Gość niezdara zakupowa
Uprzedzam że mam krzywe nogi :O

hej jeżeli masz krzywe nogi to nie kupuj kozaczków za kolano, bo właśnie na kolanie będą się brzydko układać raczej pod kolanko :) a czarny i szary pasuje do wszystkiego

teraz nie nosi się już w tym samym kolorze butów i torbki , chodzi o to żeby je połączyć dodatkami, ja też mam 162cm i mam krzywe nogi :)

Gość niezdara zakupowa ;)
Nie to podszyw, nogi mam ładne i proste.

hhahaha ona ma trochę łydki rozwinięte na zewnątrz i ma takie szpile że chodzić nie może i dlatego ja w takich szpilkach nie chodzę bo pewnie też bym tak wyglądała :) ja kupuję buty albo na szpileczce max 4cm albo słupek jest stabilniejszy