Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ksiegowa pomocy

Raport zerujący niefiskalny?

Polecane posty

Gość Ksiegowa pomocy

Co to takiego i czy zrobienie takiego raportu przez pomyłkem czymś skutkuje ? Prosze pilnie o odpowiedz

Gość Ksiegowa pomocy
Nikt nie wie pomozcie badzcie ludzmi

Gość Ksiegowa pomocy
nie jestem ksiegową , szukam ksiegowej

Gość tak ja bym dała
Ja pierdziu, niefiskalny to znaczy, że nie jest zapisem sprzedaży, a zerujący, czyli zapisane wcześniej dane zeruje.

Gość Ksiegowa pomocy
czyli wyzerowałam wszystko tak wszystkie dane?

Gość tak ja bym dała
Niestety tak, raport zerujący czyści do zera wszystkie dane.

Gość Ksiegowa pomocy
ale zaraz po tym raporcie zerujacym wydrukowałam raport dobowy i raport wyszedl ok. chyba ze zeruje stawke vat czy cos . Plis pomozcie bo sie boje ze wylece dyscyplinarnie

Gość tak ja bym dała
Kurcze no ja w sklepie pracuje, u mnie taki raport zeruje sprzedane produkty z tego co pamiętam. Teraz mam program do ściągania danych to już dawno nie drukowałam takiego. Dobowy to dobowy to inna sprawa.

Gość Ksiegowa pomocy
wlasnie o to chodzi ze tego dnia sprzedałam kilka porduktów i pod koniec dnia pomyslilam sie i zrobiła zerujacy niefiskalny, no i potem zrobiłam dobowy i produkty ktory sprzedałam w danym dniu mi sie wyswietliły na dobowym. jedynie co to na tym zerujacym miałam pokazana date 03.2008 i kwote powiedzmy 783 zł wiec nie wiem co to

Gość Ksiegowa pomocy
plis jest tu jakas ksiegowa kurcze to moje pierwsze dni w pracy i juz takie cos cholera jak wylece dyscyplinarnie to zasiłek przepadnie wszytsko przepadnie. Ta prace zalatwila mi znajoma poreczyła za mnie teraz mi glupio wstyd.

Gość tak ja bym dała
i na raporcie zerującym i dobowym jest to samo?

Gość Ksiegowa pomocy
Juz nie pamietam jak tam bylo, ale chyba nie. Na zerujacym jest napisane cos w stylu od ktoregos tam miesiaca 2008 i kwota 730 cos zlotych . A na dobowym jest kwota inna i jest podana ilosc sztuk

Gość Ksiegowa pomocy
Juz nie wiem mam nadzieję ze tak jak piszesz jest , tylko po co komu taki niefiskalny zerujący . Boje się strasznie bo zawiodę osobe ktora tak bardzo na mnie liczyła jest mi głupio i wstyd ogromnie ze tak dałam plame. No bo gdyby wszytsko wyzerowało to by pewnie na dobowym wyszło ze nie bylo sprzedazyw tym dniu czy cos, A na dobowym fiskalnym wyszła normalna sprzedaz i wszytsko sie zgadzało teoretycznie.Nie została pominieta zadna transakcja ilosc sztuk sprzedazy w danym dniu sie zgadzała.

Gość Ksiegowa pomocy
Wznawiam temat czy jest jakaś księgowa?

Gość fakturzystka..może..
praca po znajomosci super nie martw sie, znajoma poszuka ci innej pracy, nie kazdy ma takie szczescie ze ma znajomosci

Gość byzbyzbzybzy
nie stresuj sie kazdemu sie zdarza uwierz i to często!! najlepiej to zgłoś bo jak wyjdzie ze cos zatailas to dopiero wtedy mozesz miec klopoty a tak od tego wlasnie jest ksiegowa zeby cos takiego wyprostowac gdyby cos bylo nie tak.

Gość Ksiegowa pomocy
Nie jestem fakturzystką. Akurat tu gdzie obecnie pracuje mam doswidczenie jesli chodzi o specyfike pracy ( a nie polega ona na wykonywaniu namietnie raportow to jest taki dodatek jak wszedzie gdzie jest sprzdaz) wiec to nie bylo na zasadzie nie masz pojecia o tej pracy,ale ze jestes moja znajoma to ją dostaniesz.,Absolutnie nie tak, ale kasa fiskalna zawsze byla moja piętą achillesową i zazwczyaj ktos inny robil raporty. A na swiatlo dzienne juz sytuacja wyszla .dostalo sie mojej kolezance z pracy, ktora ma dlugi staz i nie podpowiedziala mi jak to ma byc zrobione. Mysle ze nawet sama ona doniosla i nie sadziła ze to ona dostanie opieprz a nie ja.

Gość 34344ghhh
boże to poszukaj przez neta jakiejs ksiegowej co sie zna, zaplac jej i niech ci wyjasni,co za mulica :O

Gość Ksiegowa pomocy
No to teraz ty przymulasz beda rozmawiala z ksiegowa z mojej firmy w poniedziałek dopiero, a teraz chciałam miec weekend spokojniejszy dlatego szukam ksiegowej na forum. Nie stac mnie zeby placic za konsultacje dopiero zaczynam prace . Mam wolny weekend i przed powrotem do pracy chciałm wiedziec czego moge sie spodziewac po powrocie.

Gość gość
Rapot towarów plu zerujacy inaczej mowiac. zeruje ci pieniazki jake masz w kasie i po tym raporcie i dobowym ktory powinno sie wykonywac wczesniej mozesz dokonac zmian w zapisanych kodach w kasie kazdy raport nie fiskany nie jest ci potrzebny tym bardziej ze masz kopie na 2 rolce albo na karcie jesli to kasa z e kopia.