Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znanylekarz odradzam

Przestrzegam przed opiniami na znanylekarz

Polecane posty

Gość Znanylekarz odradzam

Uwaga na opinie na tym moderowanym portalu. Jezeli szukacie lekarza i chcecie poznac opinie innych pacjenot na jego temat- omijajcie ten oszukańczy portal !

Gość Malwina z innego forum
Ja przyznam się ze się sugerowałam do tej pory ale tak z przymróżeniem oka i nie przejechałam się na tym Faktycznie udalam sie do lekarza który nie miał negatywnych opinii i miał najwięcej opinii jednocześnie i okazało sie że jako pierwszy lekarz chciał żebym do niego mówiła i na podstawie wywiadu postawił mi diagnozę-byłam zaskoczona bo do tej pory mówiłam i byłam lekceważona a on ciągnoł mnie za język i był zaskakująco miły oraz dużo mi tłumaczył a ja później dużo o tym w necie czytalam i powiem szczerze że pokrywało się to z tym co mi mówił. Teraz dopiero zrozumiałam dlaczego przez całeżycie borykałam sie z pewnymi dolegliwościami które lekarze zlewali zimnym moczem a on po tylu latach jako jedyny lekarz się tym przejoł i nawet chiał mnie leczyć ale ja stwierdziłam ostecznie że jeśli dożyłam takiego wieku to wolę zostać z tym niż leczyć się hormonalnie i borykać z nowymi problemami jakie się z tego urodzą bo mi hormonalne terapie nie służą i z tego tez powodu nie łykam piguł a od leków stronię. Zawsze wchodzę na ten portal i omijam szerokim łukie lekarzy z negatywami bo zwykle to co o nich piszą pokrywa się z prawdą. Nie lubię lekarzy którzy nie dzielą się swoją wiedzą i w naukowy sposób nie przedstawiaja faktów-bo zwyczajnie nie potrafią gdyż brakuje im wiedzy Nie lubię tez lekarzy tak przepracowanych że aż zmęczonych,zbyt zmęczonych by wywiad z pacjentem przeprowadzić. Gardzę tez tymi którzy patrzą na zegarek.

Gość Marzenia się spełniają_*
a co się konkretnie stało? dlaczego portal jest oszukańczy? ja znalazłam tam bardzo dobrego lekarza i leczę się u niego od lat