Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ramona;)

do znających się

Polecane posty

Trochę tu czytałam ale nie znalazłam tego czego szukałam.Więc zostałam zmuszona to założenia nowego tematu. W Lipcu nie dostałam okresu ale zganiałam to na stres. Dostałam za to go w sierpniu ale kilka dni po terminie dokładnie 19. We wrześniu nic. Dziś jest 19 i nic. Od kilku dni nabrzmiały mi piersi i mnie bolą a takiego objawu przed miesiączką nie miałam. Przez ostatni tydzień nie mogłam się wyspać. A spałam nawet po 12 godzin. Czy któraś z was tak miała? dużo czytałam też że mogą być to problemy z hormonami.

Gość Perw mobilna
Nie mogą, a na pewno są. Nie rozumiem jak można tak długo nie mieć okresu i nie pójść do ginekologa.

Ramona , nie chcesz to nie idz. To mogą być problemy z hormonami czesto to sie zdarza że ktoś nie ma okresu przez 2, 3 miesiące. Lekarz przepisuje tabletki i wszystko wraca do normy, to sie zdarza. Ale problemy mogą byc różne. Ale skoro masz gdzies swoje zdrowie to juz reszte sama sobie dopowiedz. Albo pojdziesz do lekarza i dowiesz się o co komon, albo nie i bedziesz sie zastanawiac w nieskonczonosc. :)