Ramona;) 0 Napisano Październik 19, 2012 Trochę tu czytałam ale nie znalazłam tego czego szukałam.Więc zostałam zmuszona to założenia nowego tematu. W Lipcu nie dostałam okresu ale zganiałam to na stres. Dostałam za to go w sierpniu ale kilka dni po terminie dokładnie 19. We wrześniu nic. Dziś jest 19 i nic. Od kilku dni nabrzmiały mi piersi i mnie bolą a takiego objawu przed miesiączką nie miałam. Przez ostatni tydzień nie mogłam się wyspać. A spałam nawet po 12 godzin. Czy któraś z was tak miała? dużo czytałam też że mogą być to problemy z hormonami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ramona;) 0 Napisano Październik 19, 2012 a liczyłam na kilka osób które by mi pomogły? hm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ramona;) 0 Napisano Październik 19, 2012 dobra ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Październik 19, 2012 Nie mogą, a na pewno są. Nie rozumiem jak można tak długo nie mieć okresu i nie pójść do ginekologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ramona;) 0 Napisano Październik 20, 2012 Po części się waham...ale czuje że to przez hormony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smierc 0 Napisano Październik 20, 2012 Ramona , nie chcesz to nie idz. To mogą być problemy z hormonami czesto to sie zdarza że ktoś nie ma okresu przez 2, 3 miesiące. Lekarz przepisuje tabletki i wszystko wraca do normy, to sie zdarza. Ale problemy mogą byc różne. Ale skoro masz gdzies swoje zdrowie to juz reszte sama sobie dopowiedz. Albo pojdziesz do lekarza i dowiesz się o co komon, albo nie i bedziesz sie zastanawiac w nieskonczonosc. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ramona;) 0 Napisano Październik 20, 2012 niestety musze czekać do wtorku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach