Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meowing

Jestem kobietą i..

Polecane posty

Gość meowing

- nie znoszę grubych ani napakowanych facetów- są dla mnie całkowicie aseksualni - nie podobaja mi się faceci z brązowymi, małymi oczami - jw. - ogromnie cenię u facetów jeśli : czyta nałogowo książki, jest wrażliwy, oczytany, mimo tego umie postawić na swoim i jest asertywny - nie lubi imprez, jest średnio towarzyski ale mimo tego jest rozmowny i potrafi ciekawie prowadzić rozmowe - ma własne hobby i pasje - wzrost bez większego znaczenia, ważniejsze są dłuższe wlosy - ale to nie wymóg konieczny jakiś... - piękne, duże, szmaragdowe oczęta mile widziane :classic_cool: - nie zależy mi na kasie - wg. mnie kobieta, która jest z facetem dla kasy to zwykła materialistyczna kurwa, bez godności, kobieta powinna sama na siebie zarobić a nie żyć na garnuszku czyimś - dobrze by było gdyby miał podobny gust muzyczny do mnie - metal/rock To naprawdę takie duże wymagania 🖐️ ?

Gość meowing
wyrabiam bilety MPK metodą 'pieczatka z ziemniaka' i sprzedaje go motorniczym o polowe taniej a uzyskane w ten sposob pieniadze przeznaczam na badania nad nowymi odmianami ziemniaka🖐️

Gość konduktor przewoxnicy
zle nie sa moze nawet sie lapie w tych wymaganiach :classic_cool:

Wszystko sie zgadza, nawet zielone oczy. Ale problem w tym ze dobrze mi samemu. Wybacz autorko.

Gość nie taka jak ją malują
mój były do Ciebie pasuje, w szczególności z tymi książkami. Idź na jakiś wydział prawa w Twojej okolicy, tam same takie nieusportowione krety, przyklejone do książej, aspołeczne i w ogóle nuuuuda

Gość konduktor przewoxnicy
TO jak ?? zglazszam sie na ochotnika :P

- ogromnie cenię u facetów jeśli : czyta nałogowo książki, jest wrażliwy, oczytany, mimo tego umie postawić na swoim i jest asertywny - nie lubi imprez, jest średnio towarzyski ale mimo tego jest rozmowny i potrafi ciekawie prowadzić rozmowe - ma własne hobby i pasje Znam takiego mężczyznę,ma właśnie te cechy. Do tego jest niesamowicie taktowny i umie się zachować w każdej sytuacji. Bardzo lubię go słuchać i z nim rozmawiać.

Gość w ciapki malowana
ja mam lepszego, rozmawiamy na jakiś temat, poważny i mam rozwiązać problem, a on w połowie stwierdza, że chce mu się spać i idzie do łóżka spać. Ja najpierw wielkie oczy, ale teraz się śmieję, CITOWATOŚĆ to też jest dobra cecha

Gość w ciapki malowana
np ostatnio mowilismy o moich różowych butach i bronzerze w pudrze a on k...a zasnąl:-o

Gość w ciapki malowana
a później rozmawialiśmy o tym, że Aśka ma taki fajny błyszczyk, a mnie na niego nie stać i miałam go zapytać, czy nie mógłby mi go kupić i on wtedy powiedział, że idzie spać. Sama mogę pisać głupie historyjki PODSZYWIE!!!

Ja nie lubię ale jak Autorka napisała,że lubi dłuższe włosy od razu mi się tak skojarzyło ;)

Gość w ciapki malowana
tak btw. glupich historyjek to odkad zaczelam je wysylac do Tiny i Pani Domu to moj budzet domowy wzrosl na tyle ze starcza mi ostatnio nawet na lepsze kremy przeciwzmarszczkowe tudziez antycellutisowe 🖐️