Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PAULA 86

DIETA OK. 1000 KCL START 20.10 . ZAPRASZAM

Polecane posty

zapraszam wszystkie dziewczyny wiecznie zmagajace sie ze zbednymi kilogramami; tak jest wlasnie ze mna; cale zycie jestem na diecie; chudne tyje chudne tyje i tak w kolko; nawet jak zgubie pare kilogramow to ciezko mi utrzymac wage; ale powidzialam sobie stop; do swiat chcialabym byc lzejsza o conajmniej 12 KG. i przedewszyskim utrzymac te wage; mam 26 lat 169 cm i waze ok; 74 KG. zapraszam kolezanki do wspolnej walki ze zbednym ciezarem;

Gość NODIETA
Hej ja bym sie przylaczyla ale ja jestem leniwa w mysleniu co jesc czego nie jesc najlepiej jak by mi ktos dal jadlospis :( mam 165 cm i waze 65 kg chcialabym zjechac na stale z 7 kg

NODIETA witaj; mi tez ciezko jest ukladac jadlospis; nigdy nie mam go zaplanowanego;no i ciezko z urozmaiceniem posilkow; ale bede starac sie jesc zdrowo i jak najwiecej warzyw; ciesze sie ze sie dolaczylas; to ile dokladnie wazysz?

Jesli chodzi o kalorie to jaki limit sobie wyznaczylas? Ja sprobuje tysiaka; pol roku temu na tej diecie w ciagu 6 tyg schudlam 10 kg; ale przyznam ze w ciagu diety nie zdazyla mi sie zadna wpadka;

no jakos pusto ale mam nadzieje ze dziewczyny pojawicie sie, potrzebuje wsparcia; razem latwiej; tak wiec ja jutro zaczynam ; czekam i zapraszam ; bede tu zagladac chocbym miala i codziennie pisac sama do siebie :-)

Też będę się udzielać od czasu do czasu :) I dodam, że 1000 kcal to świetna dieta. O ile je się dużo warzyw i chudego nabiału :)

witam wspoltowarzyszki :-) milo ze nie jestem sama; no to od jutra bierzemy sie ostro do roboty :-)

witam z rana; i zapraszam ponownie do wspolnej walki; jestem mega zmotywowana i mam nadzieje ze tak bedzie przez caly czas; zaraz biore sie za cwiczenia ; pozniej do pracy tak wiec nie bedzie czasu; sniadanie odpuszczam gdyz po wczorajszym jedzeniu nadal nie mam miejsca w zoladku; alinko to ty juz bardzo ladnie schudlas; gratuluje; a na jakiej bylas diecie?

Karolina Ty tez idziesz jak burza; zazrdoszcze dziewczyny efektow ale mam nadzieje ze przy wspolnej walce i ja bede mogla niedlugo sie pochwalic tyloma straconymi kilogramami :-) dziewczyny a cwiczycie cos?

Mam chory kręgosłup, więc ćwiczę, ale bardzo delikatnie. Przede wszystkim rozciaganie, chcialabym znowu umieć zrobić szpagat :) Codziennie, ew co drugi dzień urządzam sobie spacer 2-3 km. Wiem, że to niewiele :( Oprócz tego używam balsamu Perfecta Slim czerwona na cellulit, a po posmarowaniu straram się trzymać nogi w górze (nogi zarzucam na ścianę- profilaktyka przeciwzylakowa :) )

Ja staram sie cwiczyc codziennie okolo poltorej godziny ; jest to jazda na rowerku i krecenie hula hop; zisiaj jak narazie zjadlam tylko platki na mleku ok 300 KCL i trzy lyczki szampana; dopiero wrocilam z pracy wiec napewno przekasz cos lekkiego;

karolina to zawsze cos gorzej jakbys siedziala caly dzien i nic nie robila a tak to jednak zawsze ruch; mam nadzieje ze niedlugo skoncza sie twoje problemy z kregoslupem; powodzonka