Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muszę TO wiedzieć

Jakie jest prawdopodobieństwo?

Polecane posty

Gość Muszę TO wiedzieć

Wiem ,że tego typu tematów jest dużo ale proszę o wasze sugestię. 22 września miałam stosunek z chłopakiem ,używaliśmy gumki z tym ,że byliśmy trochę podchmieleni .Stosunek był ostatniego dnia mojego okresu. Koło 16 powinnam mieć miesiączkę której nie dostałam,3 dni temu robiłam test ciążowy pink test -negatywny,dziś rano robiłam kolejny pink test i nadal negatywny.Czy to możliwe żebym była w ciąży czy brak okresu może być spowodowany innymi czynnikami np stresem?? Kto był w podobnej sytuacji pisać

Gość HulahopowiANKA
głupia ciąza wychodzi nawczesniej 10 dni po stosunku i to z badania krwi :o

Gość Muszę TO wiedzieć
Kurcze musze wiedziec pomozcie mi, jak ja znajde tego chlopaka, moze bedzie w tym samym klubie co sie poznalismy, tylko nie wiem czy go rozpoznam bo niezle juz mialam w czubie i poprostu chcialo mi sie bzykac, nie oceniajcie mnie prosze tylko pomozcie.

nie jesteś w ciąży , w końcu robiłaś dwa razy test , które wszły negatywnie :) miesiąc temu miałaś stosunek, więc ciąża miałaby już jakieś 3 tyg więc test powinien ją wykryć a nie wykrył, możesz dla pewności zrobić test HCG z krwi i będziesz mieć pewność w 100%

Gość Muszę TO wiedzieć
Kurcze mam nadzieje, czemu zawsze to robie, ide z kim sie do toalety, albo na dwor, a potem boje sie ze zlapalam cos albo w ciaz jestem, ale coz lubie seks, szczegolnie zkims nowo poznanym, raz na jednej dyskotece seksilam sie 5 razy (to moj osobisty rekord pobity w to lato po 3 numerkach 2 lata temu) Zazwyczaj to dysce musze kogos miec, bo jak do nieczego nie dochodzi to caly tydzien siedze jak na bombie doslownie!!! Ale czasem ide na calosc, bo to poprostu lubie.

Gość Muszę TO wiedzieć
Pamietam liceum, bylam w pierwszej klasie a on byl po 30 i pokazal mi co to jest prawdziwy seks, rodziced byli tacy dumni ze udzielam sie po szkole, ze mialam tyle zajec po szkole, oj francuski cwiczylam dzien w dzien...

Gość cxvxcvcxv
zerowe szanse ze jestes w ciazy, w dodatku robiłas testy to o co cho? testy najwczesniej mozna robic minimum 7 dni od stosunku, mnie sie okres spoznił 10 dni a zawsze miałam regularnie

no rzeczywiście masz się czym szczycić !!! łajdaczysz się po prostu !! od prostytutki odróżnia cię tylko jedno !! ona za to bierze kasę !!

piszesz, żeby cię nie oceniać, to po co piszesz tak szczegółowo co robisz i jakie masz rekordy !! chyba jednak chodzisz jeszcze do gimnazjum