Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgorzata09876

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość małgorzata09876

Witam. Od tygodnia codziennie mam temperaturę, która waha się między 37C a 37,5C. przez 5 dni próbowałam się leczyć pijąc fervex 3 razy dziennie ale to nic nie pomagało. Nie mam innych objawów choroby nie boli mnie gardło, nie mam kataru, nie kaszlę. Jestem zmęczona, raz śpię 13 godzin raz 8, raz 9 - to zależy. Nic mi się nie chcę choć dzisiaj wysprzątałam kuchnię i pokój. Czasami nie mam apetytu, czasami mi niedobrze i mnie mdli. Nie wymiotuję jednak. Kochałam się ze swoim partnerem bez zabezpieczania się w dniach płodnych lecz mam nieregularne cykle. Jak myślicie czy mogę być w ciąży?

Gość zrebak98989
moze byc to ciaza , zrob sb test albo poczekaj na okres kiedys sie kochalas a kiedy masz dostac okres????

Gość małgorzata09876
Kochałam się 11 i 12 a okres powinnam dostać pod koniec października. Z racji tego, że mam nieregularne cykle to nie jestem w stanie określić dokładnej daty

Gość zrebak98989
ja tak wlasnie zaszlam w ciaze i jestem w 5 miesiacu kochałam sie dokladnie 12 a okres mialam zawsze osatniego dnia miesiaca , poczekaj na okres ja nie dostalam juz wcale pod koniec miesiaca ale wlasnie tak tydzien przed okresem bardzo zle sie czulam musialam uciekac od znajomych do domu tak mi sie spac chcialo....

jest cos takiego jak TEST CIĄŻOWY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! skad my mamy wiedziec ???

Gość małgorzata09876
gratuluje. No chyba będę musiała poczekać, choć strasznie bym chciała już wiedzieć co się dzieje, Dziękuję za odpowiedź

Gość Leginskja
Czekaj zaraz Ci powiem : Abrakadabra czary mary hokus pokus :Wyszło ze jest ciaza ;)

Gość bbuhahahahahaha
na 37, 37,5 piła fervex hahahahahaha dobre , to jak bedziesz miała 39 to co zrobisz? może jebniesz się w łeb hahahaha !! NA PEWNO 9 DNI OD DNI PŁODNYCH MASZ OBJAWY CIĄŻY HAHAHA TEJ Z 7-8 TYGODNIA!!! jak zarodek jeszcze sie dobrze w macicy nie zagnieździł!!!!