Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jakie hantle

jakie hantle dla dziewczyny?

Polecane posty

Go艣膰 PatTheFireman
Jak zaczynali艣my wsp贸lne treningi z 偶on膮(mia艂a lekki wypadek, wi臋c prawa r臋ka nie dzia艂a艂a tak, jak powinna) to non stop sugerowa艂a, 偶e przyda艂yby si臋 nam hantle. Takie nie za ci臋偶kie, ale te偶 bez przesady. Dlatego kupi艂em taki zestaw 1, 2, 3 i 4 kg: https://stanleymed.pl/msd-hantle-neoprenowe . 艢wietna sprawa, gdy chce si臋 na szybko po膰wiczy膰, a nie ma si臋 czasu na przek艂adanie ci臋偶ark贸w :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Ja mam 2x2kg i 2x3kg. Na r臋ce u偶ywam 3 albo 2 kg, ale jak np. robi臋 przysiady to 3, do wykrok贸w i martwych ci膮g贸w bior臋 do jednej r臋ki 2 i 3 i w sumie mam po 5 kg na jedn膮 r臋k臋 :D Troch臋 kombinowania ale bardzo mi odpowiada taki podzia艂 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam zajrze膰 na www.sklepsportowy.pl maja ogromny wyb贸r. Ka偶da osoba powinna bra膰 hantle takie, kt贸re b臋d膮 odpowiednie na jej mo偶liwo艣ci Trudno jest sprecyzowa膰 na podstawie waszych post贸w co tak naprawd臋 mo偶ecie ud藕wign膮膰. :) pozdrawiam i powodzenia w zakupach!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
2 kg ju偶 daj膮 popali膰 jak jeste艣 艣wie偶a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przeczyta艂am i teraz mam dylemat. Niedawno do艂膮czy艂am sobie zestaw na barki - ze wzgl臋d贸w zdrowotnych. Na razie z butelkami wiec po 0,5 kg. jest ok, co najwa偶niejsze prawie pozby艂am si臋 b贸lu barku. 膯wiczenia na plecy robi臋 z ta艣ma rehabilitacyjn膮. No i czas na zakup. My艣la艂am o 1 kg a teraz nie wiem czy to nie za ma艂o, mo偶e jednak 2 kg.Albo obci膮偶臋 czym艣 puste butelki tak do 1 kg i oceni臋 czy to nie za ma艂o. Zale偶y mi na wzmocnieniu mi臋艣ni i smuk艂ych ramionach. Dodam, ze swoje lata mam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z bardzo dobrze zorientowan膮 obs艂ug膮 si臋 spotka艂em w sklepie na k-sport.com.pl. Podpowiedzieli co do instalacji por臋czy, wyboru i generalnie mo偶na by艂o porozmawia膰 o formatach, wymiarach, rozstawach czy samej technice 膰wicze艅. Polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To jest tak ze je艣li kobieta jaki艣 sport uprawia to super prezent, ja sama kupi艂am sobie na avans.pl tak膮 kamerk臋 sportow膮, je偶d偶臋 na rolkach i nagrywam sobie moje trasy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cze艣膰! Jest teraz multum sklep贸w ze sprz臋tem do si艂owni i jeszcze wi臋cej marek kt贸re si臋 zajmuj膮 produkcj膮 urz膮dze艅. Mi najbardziej pasuj膮 te przyrz膮dy kt贸re robi K Sport. Maj膮 nowoczesne rzeczy dopasowane do cia艂a i te偶 do prawid艂owego wykonywania poszczeg贸lnych 膰wicze艅, warto ich akcesori贸w poszuka膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kuba

Osobi艣cie mam dobre zdanie o sprz臋cie marki K Sport, czego bym od nich nie kupi艂 to zdaje egzamin tak samo dobrze. Poza tym sklep na k-sport.com.pl maj膮 dobrze prowadzony i dobrze opisany.

Udost臋pnij ten post