Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kubusie

Placz niemowlecia PO kapieli.

Polecane posty

Gość Kubusie

Od 3 dni moja 2 miesięczna córka zanosi się płaczem po kąpieli. Gdy tylko wyciagnę ją z wody i położę na ręczniku. Ktoś miał podobnie? Uspokaja się dopiero przy piersi. Nie chodzi o to, że jest głodna. Najada się przed kąpielą. Smoka też wypluwa...

Gość wertywerty
może jej zimno po kąpieli albo jest zmęczona

Gość Kubusie
Ale płacze opatulona w ręcznik, a w łazience 25 stopni. Chyba nie jest za zimno...

Gość Kubusie
Wcześniej nie płakała, w wannie też nie płacze, coś jej ostatnio naszło, a nic się nie zmieniło...

wiesz nikt nie zna lepiej Twojego dziecka od Ciebie samej. Zastanow sie co jej sie nie podoba :O

Gość Kubusie
Nie no, oczywiście, pytam czy ktoś może miał podobnie i czym było to spowodowane.

Gość wertywerty
mojej bratanicy było za zimno -woda miała 37' a w domu było ok.25', podwyższyli do 28' i dziecko przestało płakać. Mój synek płakał jak był za bardzo zmęczony.

Gość ojtam ojtam
wg mnie jest jej zimno - polecam ci zaraz po kąpieli włożyć do ręcznika takiego puchatego mięciutkiego - przykryć kocem i niech tak polezy chwilkę - dopiero po paru minutach ubierać i to tak najpierw dół potem góre nie odsłaniając całego dziecka na raz - u nas to zadziałało - a ciepło zimno nie chodzi tylko o temperaturę wody i powietrza - zimno jest z różnicy temperatur a dla takiego dziecka 10 stopni to dużo

Mój syn ma 13 miesięcy, po kąpieli jest płacz ale nie z zimna, tylko dlatego że uwielbia się kąpać. A gdy go wyjmę z wody to jest MEGA rozpacz...