Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamamamamamama

trzy testy pozytywne....

Polecane posty

Gość mamamamamamamama

a objawów jako takich nie ma jedynie rano niedobrze i w dzień zmęczona jestem ale zadnych innych czy to normalne?

Gość robie to co mi sie podoba
Normalne :) Gratulacje

Gość mamamamamamamama
a co z tymi objawami?:(

Gość mamamamamamamama
up? doradzcie bo zwariuje:(

tak,może tak być.Raczej dzień po zapłodnieniu bym się nie spodziewała pełnej gamy objawów.Ja też zrobiłam testy i jedyne co to też byłam zmęczona,a ciążę odkryłam chyba ok 2-3 tygodnia,i dopiero potem pojawiły się objawy-wieczna senność nie do okiełznania,nudności,zmiany nastrojów,brak aptetytu ze względu na zapachy.Nierktóre źródla podają że objawy zaczynają się pojawiać ok 4 tygodnia ciąży,ja już nie pamiętam kiedy mnie się pojawiły.Nie martwi się, ja też schizowałam że jak jestem w ciąży a nie mam objawów to coś jest nie tak,a potem tak się nasiliły że miałam dość :) jeśli chcesz mieć pewność To zrób sobie betę,za jakiś czas następną i zobaczysz czy prawidłowo przyrasta,spyutaj lekarki w jakim odstępie czasu zrobić badania.

Gość mamamamamamamama
@ nie mam już ponad miesiąc takze nie wiem juz co myslec:(

Gość albabetaomega
wszystko jest dobrze. U mnie nudności i wymioty pojawiły się po 13 tygodniu i trwały do 18. Innych objawów brak.Byłam jedynie senna, ale tylko na samym początku. Ciesz się, bo objawy potrafią być bardzo męczące.

Gość o matko kochana!!!!!!!!
jedne przez całą ciążę nie mają ŻADNYCH objawów,a inne mają wszystkie. Ciesz sie ze się dobrze czujesz, anie szukasz problemów tam,gdzie ich nie ma:O

Gość mamamamamamamama
boje sie ciazy obumarłej:(

Poczekaj na objawy, czasem może się zdarzyć że owulacja się przesunęła,i tym samym zapłodnienie bo tak bywa, no chyba że masz cykle idealnie równe.Moja kuzynka tak miała, że z usg ciąża młodsza o ponad 2 tygodnie niż z okresu,a okazało się że dni płodne i owulacja wystąpiły później,a że regularnie współżyła to zaszła.A może będziesz jedną z tych szczęśliwych, która będzie ciążę przechodziła w miarę bez objawów,tak lekko?Brak wymiotów nie znaczy, że naopewno coś jest nie tak.

Gość mamamamamamamama
cylke mam nieregularne przed wystepowały jakies objawy pelnosc w brzuchu teraz tylko na nic siły nie mam i do wc dosc czesto latam i non stop bym mogła jesc. poza tym nic tylko testy pozytywne

Gość sorki bardzo
przepraszam, że to napiszę, ale kubeł zimnej wody ci się przyda. Popier...ło Cię??? Kobieto przecież wyraźnie dziewczyny piszą, że brak objawów nie oznacza nic złego. Ale jak lubisz sobie wmawiać głupoty, to już twój problem.

Gość mamamamamamamama
tak chyba przyda mi sie kubel zimnej wody:(

Gość sorki bardzo
"teraz tylko 1. na nic siły nie mam 2. i do wc dosc czesto latam 3. i non stop bym mogła jesc." To dla ciebie mało objawów? Pamiętaj, że większość przychodzi później, a laski, które mają cały zestaw w dwa dni po zapłodnieniu ciąże sobie tylko wkręcają, bo psychika je zawodzi. Ja identyczne objawy do twoich miałam przez 12 tygodni i wszystko jest dobrze. Uśmiechnij się i zacznij cieszyć:)

Gość ja też nie mam objawów
a 9 tydzien leci, na usg wszystko super sie rozwija i lekarz powiedział ze cieszyc sie jak nie ma objawów!

Gość mamamamamamamama
i pobolewa mnie brzuch jak na @ czy to okej? sorki bardzo dziękuje:*

Gość sobie no
nie zawsze sa objawy

Ja jestem w połowie 3 miesiąca i mam od czasu do czasu silne bóle u dołu brzucha, a wymiotuję tylko wtedy jak mnie podrażni jakiś zapach. Takie objawy powinny minąć po pierwszym trymestrze :)

Gość mamamamamamamama
kurczę:( chyba bym wolała mieć te wszystkie objawy na raz:(

Gość hipochondryczne osobowości
nie powinny mieć dzieci! najpierw męczą siebie potem dziecko wyszukując dziwne choroby i objawy