Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaczyOne???!

Czy to normalne zachowanie siostr meza?!

Polecane posty

Gość JaczyOne???!

Hej, mieszkam z mezem, naszym dzieckiem i jego 3 siostrami, na szczescie dom jest dosc duzy i nie przeszkadzamy sobie. Ale to ja najwiecej w nim sprzatambo kazdy wszystko ma w d.... ( sprzatalam kuchnie,salon, ganek przed domem mimo ze powinna to byc dzialka wspolna, powinno sie sprzatac wymiennie)- raczej w czasie przeszlym napisze teraz : sprzatalam. Bo gdy uslyszalam, jak bratowa rozmawia ze swoja matka a moja tesciowa ( jest za granica) przez telefon to odechcialo mi sie wszystkiego. Bratowa powiedziala ze ONA wszystko posprzatala. Innym razem slucham rozmowy tez przez telefon: wszystko posprzatalysmy z siostrami, bo... jest z dzieckiem ( moje dziecko ma pol roku). Wkurzylam sie i powiedzialam o tym mezowi, dlaczego one o mnie nic nie wspominaja, bo przeciez tesciowa bedzie mnie miala za lenia! Maz kazal mi nie sprzatac w ogole i ze wszystko swojej mamie powie ze to ja robilam a nie one. Teraz to ja nic nie robie juz od 2 tygodni, umylam dzis tylko lodowke w srodku bo normalnie jeszcze troche zachorowalibysmy na jakas biegunke bo taki syf byl ze cholera, a one wziely sie dzis wszystkie za sprzatanie salonu, bo gdy mama bedzie dzwonic, to powiedza, ze ,,posprzataly".Dodam ze nie podluchiwalam o drzwi byly orwarte na osciez a ja przechodzilam akurat z dzieckiem na rekach.

Gość 090990-0
współczuję takiego mieszkania na kupie...

Gość JaczyOne???!
to jest masakra jakas... tu ladnie pieknie ze soba gadamy na wszystkie tematy a za plecami... szkoda slow.

Gość ZA 12 MIN
rozumiem, ze wszyscy macie po 16-17 lat?

Gość JaczyOne???
tak jasne, dziecmi jestesmy...

Gość ZA 12 MIN
no tak sie zachowujecie...sisostry klamia jak wredne nastolatki, ty sie poskarzylas jak mala dziewczynka mamusi swojemu chlopakowi, a ten obiecal poskarzyc mamusi. Nie mozecie jakdorosli ludzie usiasc i zrobic grafik sprzatania. Jeden tydzien ty sprzatsz ganek, salon itd. drugi tydzien ja?:O

Gość hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
za 12 min ale ty głupia jesteś ! dom do szkoła zeby każdy wg grafika ! nic bardziej głupiego NIE CZYTAŁAM ! Autorka zrobi grafik a te laski i tak będą to miały w dupie ! ale taka jak ty tego nie pojmie...

Gość JaczyOne???
ja sie nie skarzylam tesciowej tylko powiedzialam o problemie mezowi! a grafik byl uzgodniony ale one mialy i maja to w dupie a ja nie moge zyc w syfie wiec ja sprzatalam!

Gość JaczyOne???
to nie byl grafik na pismie ale uzgodnilysmy swlonie co kto i kiedy robi! a tu ja wszystko!

Gość ZA 12 MIN
nie no pewnie :D zamiast sie dogadac jak dorosli ludzie, asertywnie poruszyc temat i podzielic sprzataniem lepiej polakac w kacie i poskarzyc sie mezowi :D

Gość JaczyOne???
i nie jestem typem pedantki ale naprawde gdy sprzatalam np w lodowce co pare dni wszystko bylo przejrzyscie, 2 tygodnie bez mojej ingerencji i syf jak cholera ze bakterie moga mutowac na tak wielkie ze jeszcze troche i byloby je widac golym okiem!

Gość yyyyyuuuuuvvvvv
yyy a yesciowa to jaka role tu pelni? Kontroluje was wszystkich i rozlicza kto co robi? Czyj jest ten dom i co maja te dziewuchy do tego co ty robisz?

Gość ZA 12 MIN
co odpowiedzi na pytanie w temacie to ani sisotry meza ani ty nie zachowujecie sie rozsadnie

Gość ZA 12 MIN
no skoro uzgodnilyscie to rozmawialas z nimi dlaczego uchylaja sie od sprzatania?

Gość lkbgkhvf
co to za patologia w ogole, meldowanie tesciowej co sie dzieje w waszym domu? I dlaczego mieszkacie z jakimis siostrami? A dziadka na wozku nie chcecie?

Gość yyyyyuuuuuvvvvv
i co cie obchodzi co tesciowa pomysli ze jestes leniem czy nie. Za kogo wyszlas za maz, za faceta czy jego matke?

Gość belzebub666
nedzne prowo, juz nawet nie ma wiesniary na topiku

Gość JaczyOne???
sama jestes wiesniara! dom jest teciow czyli rodzicow meza i naprawde powinni mi jeszcze dziekowac ze im laske robie!

Gość sagrz tuskocipa
laske im robisz? tesciowi ok, ale tesciowej? tej to raczej minete

Gość beznadziejny tytul aukcji
dom jest teciow czyli rodzicow meza hehehe- doprawdy musisz tłumaczyc znaczenie słowa tesciowie?

Gość mala pitolowa
a w czym ty im taka łaske robisz chrabianko? ze mieszkasz w ich domu czy ze wyszlas za ich syna?