Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żab-X

kobieta powinna mieć prawo do 3 mężów, a facet do posiadania tylko jednej żony

Polecane posty

Gość wezyrtaki
"a ja nie jestem dzieckiem bo mam juz po 30stce i wiele doswiadczen w tej dziedzinie w seksie jest tak ze czasem chce sie dominowac, czasem byc zdominowanym a czasem sprobowac BDSM lub czegos jeszcze innego, ale ty jak widac nic o tym nie wiesz i ciagle powtarzasz to samo" Patrząc na to co piszesz nie wydaje mi się, abyś była dojrzałą kobietą, raczej dziewczynką, która szybciutko wpisała w google seks, aby znaleźć kilka ostrzejszych rzeczy, takich jak BDSM. "a pewna siebie w zyciu kobieta w lozku moze chciec byc wlasnie niewolnica bo to ja podnieca, malo wiesz o kobietach chlopczyku " Chociaż kobiety różnych rzeczy chcą w łóżku, to zniewolone najczęściej chcą być kobiety słabe, które nie są pewne swojej pozycji, oraz siły.Dojrzała silna kobieta bierze sprawy w swoje ręce i same kontroluje szybkość i intensywność penetracji, aby dawać sobie jak największą rozkosz, ale co ty możesz o tym wiedzieć dziecko drogie.

Gość wezyrtaki
Feminizm to najwieksza głupota???Chyba dla zakompleksionych chłopczyków, którzy boją się pewnych siebie kobiet.

Gość jestem kobieta i zgadzam
no i znow sie powtarzasz, wydaje ci sie, ze wszystko wiesz najlepiej i jeszcze sypiesz psychologia na poziomie gimnazjalnym :) nawet prezesi firm placa prostytutkom za to, zeby zostac sponiewierani (bo zona im tego nie da) poniewaz pozycja spoleczna i charakter nijak maja sie do preferencji seksualnych :) a ty dalej uwazaj sobie ze twoja teoria jest sluszna i ze wszystkie kobiety lubia w lozku to i tamto, wspolczuje tylko twojej kobiecie, jesli ja w ogole masz, nudnego i nieurozmaiconego seksu :) ja juz lece bo dyskusja z kims kto jest zapatrzony w siebie i swoje potrzeby (a to glowna cecha slabiutkichh kochankow) nie ma wg mnie sensu :)

Gość wezyrtaki to ciota
Kobieta musi nad nim dominowac bo inaczej sam by w dsiure nie trafil :D nawet wyruchac panny dobrze nie umie :D Pewnie jakis prawikson z tego forum ktorego matka bila torebka po glowie i teraz slucha sie bab nawet w lozku

Gość wezyrtaki
"no i znow sie powtarzasz, wydaje ci sie, ze wszystko wiesz najlepiej i jeszcze sypiesz psychologia na poziomie gimnazjalnym" Dziecko, czy ty w ogóle ukończyłaś gimnazjum?? "nawet prezesi firm placa prostytutkom za to, zeby zostac sponiewierani (bo zona im tego nie da) poniewaz pozycja spoleczna i charakter nijak maja sie do preferencji seksualnych" Najczęściej tak traktowani chcą być słabi i nie pewni siebie ludzie.Już samo płacenie za seks pokazuje, że są desperatami, którzy inaczej nie mogą spełnić swoich fantazji.Płacenie za seks to coś nie godnego. "a ty dalej uwazaj sobie ze twoja teoria jest sluszna i ze wszystkie kobiety lubia w lozku to i tamto, wspolczuje tylko twojej kobiecie, jesli ja w ogole masz, nudnego i nieurozmaiconego seksu" Moja żona się ze mną nie nudzi, bo wie, że może dostać czego tylko będzie chciała, a, że jest silną kobietą, to wie czego chce. "ja juz lece bo dyskusja z kims kto jest zapatrzony w siebie i swoje potrzeby (a to glowna cecha slabiutkichh kochankow) nie ma wg mnie sensu " Idź, idź, jutro poniedziałek więc do szkoły trzeba się przygotować, a ty tutaj o seksie piszesz.Jak dorośniesz, to może zobaczysz co to jest.

Gość wezyrtaki
"Kobieta musi nad nim dominowac bo inaczej sam by w dsiure nie trafil nawet wyruchac panny dobrze nie umie Pewnie jakis prawikson z tego forum ktorego matka bila torebka po glowie i teraz slucha sie bab nawet w lozku" Moja kobieta nie MUSI na de mną dominować, tylko CHCE.Spełnianie swoich fantazji to domena ludzi silnych i pewnych siebie, więc ciebie to nie dotyczy.

Gość ale kazdy ma inne fantazje
i trzeba byc debilem zeby tego nie wiedziec

Gość wezyrtaki
" i trzeba byc debilem zeby tego nie wiedziec " Wiem, że każdy ma inne fantazje.Kobiety które znam w wiekszości uwiellbiają dominować a rzadko kiedy być zdominowane.Natomiast dominowane lubią być na ogół szare myszki, które nawet na co dzień nie potrafią się sprzeciwić w niczym swemu panu i władcy.Takie potulne owieczki.

ja mam fantazje zalezne od nastroju i pogody, ale na pewno nie jest to ciagle to samo i seks w dwoch pozycjach w kolko bo bym sie zanudzila :P twoja zona nie ma wyobrazni w lozku a tobie najwyrazniej to odpowiada i bronisz tej swojej nudy ze wszystkich sil :) pewnie zona ci nie robi loda bo to dla niej zbyt ponizajace i dlatego tak sie tu nerwowo wyklocacz i upierasz przy jednej opcji :)

Gość wezyrtaki
" i trzeba byc debilem zeby tego nie wiedziec " Wiem, że każdy ma inne fantazje.Kobiety które znam w wiekszości uwiellbiają dominować a rzadko kiedy być zdominowane.Natomiast dominowane lubią być na ogół szare myszki, które nawet na co dzień nie potrafią się sprzeciwić w niczym swemu panu i władcy.Takie potulne owieczki.

ja mam fantazje zalezne od nastroju i pogody, ale na pewno nie jest to ciagle to samo i seks w dwoch pozycjach w kolko bo bym sie zanudzila :P twoja zona nie ma wyobrazni w lozku a tobie najwyrazniej to odpowiada i bronisz tej swojej nudy ze wszystkich sil :) pewnie zona ci nie robi loda bo to dla niej zbyt ponizajace i dlatego tak sie tu nerwowo wyklocacz i upierasz przy jednej opcji :)

Gość wezyrtaki

Gość wezyrtaki
"ja mam fantazje zalezne od nastroju i pogody, ale na pewno nie jest to ciagle to samo i seks w dwoch pozycjach w kolko bo bym sie zanudzila twoja zona nie ma wyobrazni w lozku a tobie najwyrazniej to odpowiada i bronisz tej swojej nudy ze wszystkich sil" Wiele pozycji przerobiliśmy z moim aniołkiem.Nie pisałem nigdzie, że ona uwielbia tylko dominować, od czasu do czasu, rzadko kiedy, chce, żebym to ja ją zdominował.Głównie jednak woli dominować.Ja uwielbiam ostry i szybki seks, bez względu na to, któ dominuje. pewnie zona ci nie robi loda bo to dla niej zbyt ponizajace i dlatego tak sie tu nerwowo wyklocacz i upierasz przy jednej opcji Moja droga, nie powinnaś wypowiadać się na temat rzeczy, które u większośći nastolatek powodują rumieńce.Twoja mama byłaby niezadowolona.O moje zaspokojenie się nie martw.

Gość tommeczek
moze do 10 mezow? co za idiotka to wymyslila

Gość mentaI cut
jak zwykle się nie znacie. wystarczyło by zalegalizować poligamię a nie jakieś tam kalkulacje ilu mężów/żon potrzeba

"Ja uwielbiam ostry i szybki seks" ­ haha, tak, to brzmi lepiej niż "mam przedwczesny wytrysk i wstydzę się z tym iść do seksuologa" :classic_cool: ­ a to co kolega napisał na temat loda świadczy o tym, iż go nie zaznaje :classic_cool: no ale w sumie czemu miałby zaznawać, skoro jest krótkodystansowcem i żona pewnie ma kogoś na boku. ­ swoją drogą, nie wiem czemu ludzie łączą w kwestii seksu przymiotniki "szybki" o "ostry", chociaż 99% z nich o ostrym seksie nie ma zielonego pojęcia. skończy taki po 5 minutach i ostro to może co najwyżej wkurwić kobietę :D

Gość do żab-X
żab-X chyba cie pojebało... to byłby świat tylko dla męskich i żeńskich szmat nic nie wartych co się pieerdolą z każdym :o chyba do niego pasujesz skoro o to postulujesz a ja to pierdole być taki jaki jestem wole :classic_cool: nikogo nigdy nie wystawiłem w pole :classic_cool: ewenementem męskim jestem jedyny w swoim rodzaju drugiego takiego nie znajdziesz w tym zjeebanym krajuu

Gość do żab-X
Mam poczucie humoru :classic_cool: Ale problem w tym że to nawet śmieszne nie jest :o😭

Gość do żab-X
:D I tak za dużo szmat by jeszcze takie wizje mieć :o gdzie się podziały wartościowe kobiety 😭

Gość gdgxgdxgdxg
wezyr ty to jestes dopiero :O robisz minetki innym a masz żonę? :O:O

Gość gdgxgdxgdxg

Gość do żab-X
gdybym miał żyć na takim świecie .. zostałbym prawikiem popełnił Seppuku jak Yoshitsune Minamoto swoim Tant

Gość gdgxgdxgdxg

Gość gdgxgdxgdxg

Gość do żab-X
gdybym miał żyć na takim świecie .. zostałbym prawikiem popełnił Seppuku jak Yoshitsune Minamoto swoim Tant

Gość gdgxgdxgdxg