Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalaaaaaaaa

CZytam komentarze na blogu KAmili i nie rozumiem tych pozytywnych!Zobaczcie jej

Polecane posty

Gość huihuih
widze, ze znowu wraca do swojego stylu:D A komentarze kamila moderuje i tych negatywnych nie przepuszcza

Gość ólapalóma
nie ma to jak stare niemodne i za duże spodnie z lumpa :o ona byla jest i bedzie tragiczna

Gość o japrtole
i te rajtasy ołmiaste :o

Gość niesmialy erotoman
ale ma dziewcze gustownie do tych spodenek dobrane cizenki wogole top model

Gość niesmialy erotoman
ciżemki czerwone z czubem

Gość niesmialy erotoman
dziewczyna promuje mode na naszą wspolczesna polska miare i kieszen.

Gość lalalalalaaaaaaaa
O przepraszam,ja tez zamożna nie jestem ale ubieram sie gustownie i ze smakiem.Czesto kupuje sobie cos w lumpie ale sa to rzeczy super fajne a nie jakies łachy.Te spodnie Kamili wygladaja jak szmata :O

ubiera sie jak chce i ma do tego prawo, ale promujac swoj "styl" powinna liczyc sie z opiniami innych. Jesli nie przyjmuje tych negatywnych to swiadczy to tylko o tym, ze jest zadufana w sobie panienka, w dodatku bez gustu o czym nie wie:O

Gość sa_vannah
No właśnie ona nie zdaje sobie sprawy ,że gustu wogóle nie ma, a wypowiada się na temat ubrań jakby była co najmniej Gosią Baczyńską. Żal mi jej, jak jej ktoś coś miłego napisze to ona jest święcie przekonana że jest super modna i piękna. Kiedyś jakiś gość napisał jej w komentarzu że jest piękną kobietą ( ;) ) a Kamila odpisała- "e tam, co najwyżej ładną" no comment :O nie wiem, ale całe życie rodzice musieli jej wmawiać że jest najwspanialsza i oto efekt- zaburzone widzenie własnej osoby, zero skromności i samokrytyki. A na każdą większą krytykę reaguje agresją.

Gość lalalalalaaaaaaaa
Ktos jej napisał -Niestety zakładanie tego typu skarpetek/rajstop jest nieestetyczne i po prostu obciachowe. Byłoby dobrze, gdyby noga była bosa. Jeśli jest dla Ciebie za zimno, to odpuść sobie takie kombinacje bo wygląda to najzwyczajniej źle A ona na to- nie potrzebuję pouczeń :D :D :D No właśnie ona nie ptrezbuje pouczeń ,tylko samych zachwytów nad swoją osobą :O

podejrzewam, ze to nie zasluga rodzicow:P Znalam dziewczyne, z ktora chodzlam do klasy i no coz uroda i gustem nie grzeszyla, ale uwazala sie za nie wiadomo co. Wszyscy sie z niej smiali, a ona zyla w swoim swiecie, w ktorym byla piekna, popularna i lubiana:O Rodzice faworyzowali jej brata, ona nie miala wmawiane, ze jest piekna i wyjatkowa. Sama to sobie wmowila i mysle, ze z Kamila jest tak samo. Niektorzy lubia po prostu chciec byc wyjatkowi na sile;)

Gość sa_vannah
no właśnie doradzanie jej nawet delikatne i służące jej jak najlepiej mija się z celem, bo ona i tak ma to w dupie, i tak będzie kupować dziesiątki powyciąganych szmat, zamiast zainwestować w coś porządnego w czym będzie ładnie wyglądać zamiast zainwestować w dentystę (brak zębów) i siłownię. No ale cóż, przynajmniej ktoś ma ubaw:D

nie smiejcie sie z braku zeba, bo podobno stracila go w czasie choroby wiec nie ma tu nic zabawnego. Ale w silownie, fryzjera i w jej przypadku dermatologa i kosmetyczke zainwestowac powinna.

Gość marcysia699
ona przeciez to widac , ze jest niepelnosprytna. wiec robcie jest radosc i przyjemnosc wpisujcie ze jest naj...

Gość sa_vannah
ja się z niej nie wyśmiewam tylko dla mnie ona jest fenomenem, ciągle zamawia i kupuje jakieś ciuchy i buty więc powinna mieć kasę na lekarza czy inne aspekty mające na celu poprawę jej zdrowia i atrakcyjności, ale nie, po co!

Gość ja tez jej napisałam
ona puszcza tylko pozytywne komenatrze. kiedys napisałam jej cos a propos włosów nic obrazliwego w sumie i nie pusciła:-P ale skoro jest osoba "publiczną" to powinna zamieszczac rózne opinie a nie tylko te same ochy i achy

Gość nie jestem panem
po obejrzeniu filmiku z nią utwierdziłam się w tym co myslałam wczesniej- ona jest nie do konca....

Gość zajebiozaDream
W sumie to jest jakiegoś rodzaju fenomen... obserwuję jej blog i rozmyślam jakiego rodzaju to człowiek. Te ciuchy to przeważnie koszmar, ale komentarze słodkopierdzące... niech będzie... on sama jakaś chora... starsi rodzice, którzy normalnie powinni mieć wnuczkę w tym wieku... ona sama zachowuje sie jak anorektyczka.. to zapisywanie w zeszycie co jadła ale może dobrze, że ma jakieś zajęcie i jakąś pasję. :O

Gość :D:D:D:)
hej a jaka to kamila? jaka jest jej strona? moze ktos napisac??? ma zejebiste spodenki :D:D:D

Gość zajebiozaDream
kurde, masz tam wyżej linka

aaaa o maj gad :D lasencja bez samokrytyki o czizas

no wiem wiem i skorzystalam z linka tego powyzej :* od dzisiaj sledze tego bloga :D:D:D kuwa jak to sie przede mna uchowalo??? najlepsze jest ze ona sie strasznie wykloca a racji nie ma za grosz. jak mozna takie skarpety zalozyc? czizas

Gość zajebiozaDream
W sumie to jeszcze ja jako tako ratuje fakt, ze na szczupłej sylwetce wszystko wygląda jako tako.. :o

Gość ja tez jej napisałam
a co sadzicie na temat słynnej chalize? jeju kamila przy niej to ma nadwage....