Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sex pytanko do panow

Krótki seks - Panowie, prosze o rade

Polecane posty

Drodzy Panowie na tym zacnym forum, mam 23 lata i miałam przyjemność z pewnym 25letnim facetem. Spotykałam się z nim przez miesiąc i nasza relacja była całkiem obiecująca. Seks był spontaniczny i był wynikiem spożycia większej ilości alkoholu. Niestety tak się złożyło, że trwał ok. 2 minuty i nie zdążyłam dojść. Po seksie poszliśmy jeszcze na obiad, później pisałam do niego sms'y. Wciąż mamy kontakt, natomiast jest on już nie taki jak dawniej.. tzn. obecnie znacznie rzadziej on do mnie pisze. Nie wykluczam też opcji, że zwyczajnie nie spodobało mu się ze mną w łóżku, może jakaś część mojego nagiego ciała została uznana za brzydką, a może po prostu nie odpowiadało mu to jaka jestem... trudno ocenić! Panowie, z jakiego powodu ochłodzilibyście obiecującą relację z atrakcyjną dla Was kobietą? Czy przyczyną może być "nieudany" seks, albo po prostu fakt, iż celem znajomości było tylko "zaliczenie"...? :(

Zdobył, zamoczył i już się nie stara. Gdy ponownie będzie chciał zamoczyć, możliwe że się odezwie.

Gość hermenegildafucker
A może to kwestia zapachu?

ale minęło dużo czasu, 4 miesiące - kontakt nadal mamy. ;) jakiego zapachu?

Gość hermenegildafucker
Nie zrozum mnie żle,nie zarzucam braku higieny ale czasami tak jest,że druga osoba może nie zaakceptować twojego zapachu.znałem kiedyś dziewczynę,która dbała o siebie a po wyjściu z kąpieli przychodziła do łóżka i miała właśnie to coś co mi nie odpowiadało,jakiś dziwny zapach...Może też być kwestia tego,że jakaś część twojego ciała mu nie odpowiada i przeszkadza w seksie.Może właśnie czegoś nie mógł zaakceptować i szybko skończył i zwiał.

Gość hermenegildafucker
A kontakt jaki macie to sama opisałaś.

no kontakt mamy właśnie bardzo dobry... :o nie wiem o co chodzi. :( świetnie się dogadujemy... czyli to jednoznacznie musi być moja wina? nie mogło być tak, że np. się zawstydził, że krótko i pomyślał, że wypadł przede mną źle..?

Gość hermenegildafucker
A może on jest po prostu krótkodystansowcem?Choć po alkoholu powinien mieć nieco więcej czasu.

wszystko jedno czy jest, czy nie - to nieistotne dla mnie. ;) chcę wiedzieć, dlaczego trochę się oddalił. wiem, że mnie lubi.. lubi ze mną rozmawiać.. ale tak jak oboje witając się z naszymi znajomymi(wspólnymi też) przytulamy ich i dajemy im buziaki, to sami ze sobą witamy się zupełnie bez jakiegokolwiek kontaktu fizycznego. ;) trzymam duży dystans od tamtego czasu... dwa razy po tamtym seksie dal mi buziaki w policzek gdy zrobiłam dla niego cos miłego, raz mnie przytulił... to wszystko :(

Gość hermenegildafucker
Chyba nic z tego nie będzie ale życzę jak najlepiej

Gość kato
dałaś mu, uznał cie za łatwą, nie będzie chciał się wiązać, co najwyżej podymać. Wie że dasz mu kiedy zechce. Latwe kobiety niszczą mężczyzn, bo przestają być zdobywcami, stają sie je(b)akami.

2 minuty i "mialam przyjemność"? Wow. ­ Cóż, szybkospusty raczej nie wchodza w dłuższe relacje z kobietami. Kompleksy, rozumiesz... ­ 2 minuty po lakoholu. Ja się czasem w ogóle po schalaniu spuścić nie mogę... Facio to jest po prostu guru przedwczesnego wytrysku. ­