Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papari29

czym to pachnie?

Polecane posty

Gość papari29

Kochani mam kłopot taki że mój facet zalogował się na sympatii...jest tam aktywny..poznałam po zdjęciu..do mnie mówi że jest zakochany ze mnie mocno kocha..mamy plany wyjazdów..dodam że to związek na odległość. Pytałam go co może znaczyć jak facet jest na sympatii..bo moja koleżanka ma kłopot taki..wiecie co powiedział że facet się bawi...że powinna ta znajoma pogadać z facetem.JA jakoś boje się ..mam nadzieje że mu przejdzie..znudzi się

Gość zdenerwowanytymwszystkim-ON
to jest zabawa, owszem, ale niesie z sobą wielkie ryzyko... niech tylko trafi na lepszy "model" to zmieni obecny stan rzeczy i nabędzie nową zabawkę przez allegro :P tak czy inaczej jeśli chcesz wiedzieć na czym stoisz to postaw sprawę jasno... choć na moje oko skoro nadal ma tam konto to widać nie traktuje Ciebie poważnie... jesteś opcja rezerwową... jeśli nic innego się nie trafi nadasz się...

Gość Retys
Nie przejdzie mu. Nie znudzi się. Jeśli nie postawisz sprawy na ostrzu noża - będzie bawił się dalej. Twoim kosztem. Jesteś gotowa postawić wszystko na jedną kartę?

Gość papari29
nie jestem gotowa postawić na ostrzu noza..bo wiem że to nic nie da taki podrywacz z niego..dowartościowuje się..tymi laskami

Gość papari29
to jest trzecie podejście na sympatie..rozstaliśmy się i wrócił do mnie..bo laska gonie chciała. Ja go kocham naprawde

Gość papari29
ja powoli myslę o rodzinie i dzieciach a on nic o tym nie gada..mówił że chce ze mną być i kocha mnie nad życie

dziewczyno co Ty robisz najlepszego? weź się ogarnij i miej trochę honoru miałem rację... jesteś opcja koła zapasowego w każdej chwili może odejść naprawdę chcesz tak żyć? bać się każdego dnia zadręczać siebie ta niepewnością wykończysz siebie nerwowo

Gość papari29
właśnie przeżywam to bardzo...zaglądam czy tam jest..byłam u psycholog i powiedziała żeby się tym nie przejmować..że to jego potrzeba akceptacji ..kompleksy

Gość papari29
to co zrobić ?postawić na ostrzu powiedzieć że wiem.. i że albo ja albo sympatia?

Gość Retys
Jak to postawienie na ostrzu noża nic nie da? Albo sympatia albo ja - musisz wybrać. Jeśli wybierze sympatię - zaciskasz zęby i odchodzisz. Będzie bardzo trudno. Ale zachowasz godność. Czy to mało? Możesz oczywiście zostawić wszystko po staremu. Przecież go kochasz. Ale on dalej będzie Tobą pomiatał. Tak, jak robi to teraz. :-( I pewnego dnia i tak odejdzie. Zostaniesz bez faceta. I bez godności. Naprawdę warto być z kimś, kto Ciebie nie szanuje?

Gość Retys
Psycholog robi Ci wodę z mózgu.

Gość papari29
ja okropnie przeżyłam jego odejście i nie jestem w stanie tego znieść..muszę pracować//a to mnie rozwali nie umiem go zostawić

Gość 29lat masz rozumiem?
rob jak uwazasz,ale pewnie wiesz jak jest na sympatii,siedzi tam wielu takich panow jak Twoj,wiele kobiet o tym nie wie,ale watpie by byly zadowolone z tego faktu i pewnie jakby sie dowiedzialy to bylaby awantura niezla. a Ty sie go trzymasz bo wiesz ze niestety ale 29lat to juz sporo na szukanie nastepnego ksiecia. rob jak uwazasz,ale pozniej nie placz.wiesz w co sie pakujesz sympatia to nie jest zabawa dla ludzi w zwiazkach. ile czasu jestescie razem?

Gość papari29
jesteśmy juz 2,6 miesiecy. Ja mam więcej lat..ale księciu się zawsze znajdzie..Rozmawiam systematycznie na skype przyjacielskie rozmowy z gosciem starszym ode mnie i zainteresowanym..w praca ktos podrywał mnie ostatnio ale to nie o to chodzi ..ja go kocham

Gość papari29
więc tak to wyglada.psycholog uwaza ze on potrzebuje tego do flirtu ja sie boje..mu to powiedziec bo jak odejdzie ..albo ja bede musiała to zrobic jak nie wycofa sie ze sympatii

Gość Retys
Ty go kochasz. A czy on Ciebie też? Jesteś tego pewna?

Gość papari29
ja moge pewna byc siebie..może byc wyrachowany.. nie wiem mówi że tak..ale co nim kieruje,,,jaka jest jego dojrzałość?

Gość papari29
boje sie to roztrzygnąć..nie jestem gotowa..jest od sierpnia tam..ale przez 3 tygodnie nie był aktywny

to cierp dalej sama wiesz, ze musisz odejść i ten temat tutaj jest tego najlepszym dowodem oczekujesz porady, zatem ja otrzymałaś zatem miej pretensje tylko do siebie i przygotuj się na większe cierpienie

Gość vacancyyy
postaw mu ultimatum jezeli tego nie zrobisz bedziesz dalej zdradzana po co ci ktos kto cie nie szanuje?

Gość Retys
Masz ponad 30 lat. A zachowujesz się jak gimnazjalistka.

Gość vacancyyy
jak ultimatum nic nie da, mówisz mu do widzenia

Gość ja ich lubie
Litosci. czytam to forum i coraz bardziej sie zalamuje. dorosle kobiety z problemami nastolatek. dorosli faceci w zwiazkach z kontami na portalach randkowych. ten swiat schodzi na psy. mam wrazenie ze wszyscy dookola cofaja sie w rozwoju.

Gość Retys
Nie obrażajcie tu psów. :-)

Gość ja ich lubie
nie to bylo moim celem. bynajmniej

Gość papari29
i jak życ dalej? bez niego? kocham go baardzo nie wyobrażam zycia bez niego

Gość Retys
W takim razie żyj, tak jak dotychczas. I nie narzekaj. Przecież masz swojego ukochanego...

Gość papari29
RETYS nie bądź sarkastydczny..mam problem mm słabe doświadczenie i tyle i kieruje się sercem

Gość vacancyyy
jak to jak? normalnie

Gość papari29
masz racje..ale ja nie umiem tak tego zrobic nie czuje tego