Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papari29

czym to pachnie?

Polecane posty

Gość vacancyyy
potrafisz, potrafisz, tym latwiej skoro to zwiazek na odleglosc on cie nie szanuje, pewnie i nie kocha, bo nie robilby wtedy takich rzeczy ma inne na boku, cholera wie co z nimi wyprawia a ty wolisz udawac ze nic sie nie dzieje?

Gość ja ich lubie
ciezko mi jest wyobrazic sobie siebie inwigilujaca faceta na potralach randkowych (jeszcze trudniej - zebym byla z facetem, ktory budzi takie obawy) ale jesli juz .. to zapytalabym wprost po cholere mu to konto? opcje sa dwie:1. dla zabawy 2. bo szukam lepszej od ciebie. jedna i druga opcja dykwalifikuje takiego dzentelmena z dalszych zawodow. boisz sie zapytac, bo boisz sie odpowiedzi. proste. dlatego siedz cicho w tym zwiazku jak juz ktos Ci tu poradzil

Gość papari29
do vacanccy ...uważasz że normalnie to życie w płaczu?..smutku..myśleniu tylko o nim, i rozpaczaniu..to ma być normalnie..tak będzie jak się rozstanę teraz...ta rozmowa może doprowadzić do tego

Gość podobno nie ma
jaki sens jest prowadzić dalej dyskusje na ten temat? autorko otrzymujesz jasne sygnały i rady każdy mówi Tobie to samo, a Ty idziesz w zaparte więc to wszystko jest bez sensu idź lepiej spać i przetraw to wszystko potrzebujesz czasu, albo kopniaka w 4 litery a to nieuniknione, cierpliwości on sam odejdzie albo zdradzi

Gość vacancyyy
a teraz niby co? nie ma smutku i płaczu? chcesz powiedziec, ze nie posiadasz sie z radosci ze twoj facet cie oszukuje i za twoimi plecami umawia sie z innymi laskami?

Gość papari29
ja też nie potrafiłam wyobrazić sobie tego..ile masz lat? ja dopiero pierwszy raz to przeżywam..a mam swoje lata .kocham i nie umiem zostawić

Gość Retys
Serce jest potrzebne. Ale czasami odrobina rozumu też nie zaszkodzi. Kobieto, przecież on robi Ciebie w balona!!!!!!!! Tylu ludzi starało się już to Tobie wyjaśnić. Na co tu czekać?

Gość papari29
ale czekać jak przyjedzie za tydzień do mnie?czy dzisiaj teraz zakończyć rozmowa na gg?

Gość Retys
Tylko rozmowa w cztery oczy. Nic innego nie wchodzi w rachubę. Kilka dni nie ma znaczenia.

Gość ja ich lubie
kochasz i nie umiesz zostawic, tzn ze jestes w toksycznym zwiazku. jesli chcesz byc biedna i skrzywdzona ofiara, to wmawiaj sobie dalej, ze nie dasz rady. nawet nie wiesz ile masz w sobie sily i jak wiele mozesz zniesc. tylko z jakiegos niewyjasnionego powodu zdecydowalas sie na sile dostawac po dupie. pytasz co robic? odpowiedz jest tylko jedna- porozmawiac, bez strachu ze skonczy sie ta farsa, nie z pozycji przegranej, modlacej sie w duchu, zeby tylko nie doszlo do klotni a potem do rozstania. szanuj siebie sama a potem wymagaj szacunku. co to w ogole za zwiazek w ktorym kroluje strach?