Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkjkku

przykro mi:( on oglada inne

Polecane posty

Gość jkjkku

bylismy w barze, stalap przed nami pewna dziewczyna, jak wchodzila to oczywiszie ie na nia gapil, jak stala przed ami w kolejce a ja akurat spojrzlam na niego to gapilsie na nia, nastepny raz jak spjrzalam to mierzyl ja od gory do dolu. jak zdenerwowalam to powiedzial ze on zadnej dziewczyny nie widzial. dodam ze ja jestem brunetka a jemu zawsze podobaly sie blondyny, i ona wlasnie byla blondyna, czy kazdy facet tak robi? kurcze jak mu sie podobaja blondyny toniech sobie z taka bedzie, po co mi mowi ze jestem ladna a tak gap sie na inne?

Gość zdenerwowanytymwszystkim-ON
gdy facet kocha nie interesują go inne

Gość Retys
Gapi się na inne. Kłamie. Preferuje inny typ urody. No cóż, życzę szczęścia...

Czy bycie w związku automatycznie oznacza bana na patrzenie się na inne kobiety lub innych mężczyzn? Co jest złego w takim zwykłym patrzeniu się bo ktoś jest atrakcyjny fizycznie?

Gość jkjkku867u8i
pisalam troche chatycznie bo z teg wszystkieo napilam sie... chce sie znim rozstac, nie dam sie ponizac wiecej, co myslicie?

Gość jkjkku867u8i
chodzi o to ze mowi m ze ja jestem sliczna ze ju sie podobam a caly cza obserwuje inne, swoj typ urody.

No i co z tego, że obserwuje? Ty nigdy nie patrzysz na innych mężczyzn? Widzisz jakiegoś przystojniaka, który bardzo ci się podoba, jest w twoim typie i co? Odwracasz wzrok, bo jesteś w związku? Ja myślę, że masz głupie kompleksy i tyle.

Gość lalitkaaaa
Moj tez lubi popatrzec na inne,nie przeszkadza mi to bo wiem ze mnie kocha

Gość jaksa taakauy38eye
tak, spojrzalam na innego faceta, ale nidy nie mierzylam go od gory do dolu, bez przesady. skoro on woli inne, niech do nich idzie, wpedza mnie tylko w kompleksy

Gość jaksa taakauy38eye
a ja wlaasnie nie wiem czy on mnie kocha bo osttanio jak wspomnialam o zareczynach to powiedzial ze on nie jest pewien:O

Gość ZA 12 MIN
lo matko, zaraz sie rozchodzic? jak to jedyne jego przewinienie to grubo przeadzasz. taktem nie grzeszy, ale poza tym to normalne. ja tez sobie lubie popatrzec na facetow czasami :P

a mój jest dziwny bo nie patrzy na inne baby, no chyba że jakaś bardzo gruba wejdzie mu w pole widzenia i zasłoni wszystko :D