Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szeherezada77

Druga blada kreska-ciaza?

Polecane posty

Gość szeherezada77

hej jestem tu calkiem nowa, nie wiem czy ten temat juz byl pewnie tak.. od paru dni mam pewne podejrzenia co do ciazy.. dzis zrobilam test druga kreska blada.. 4 dni spoznia mi sie okres, piersi nabrzmiale i bolace, chyba nigdy nie zanotowalam takich piersi przed okresem.. albo nie zwracalam az tak na to uwagi, teraz nawet w nocy sie budze jak dotkne sie piersi badz poloze na brzuchu.. Jakies rady? tak wyglada moj test http://www.electrical-picture.com/wp-content/uploads/2011/10/24/faint-line-on-first-response-testmr.JPG

Gość taka kreska
nic nie znaczy, poczekaj 2 dni i powtórz.

Najlepiej powtorzyc test. Ja akurat tak mialam. Zrobilam 2 testy i za kazdym razem druga kreska byla blada a w ciazy bylam :)

Gość szeherezada77
hej dziewczyny dzieki za odpowiedz to moja pierwsza ciaza, i pierwsza proba, dlatego pytam zdecydowanie czuje sie inaczej, ale nie chce sie nakrecac

Gość maya23451
Ją tak miałam i jestem w ciąży

Gość szeherezada77
robilam test po poludniu, na ulotce pisalo ze mozna zrobic kiedykolwiek mimo ze z rana jest wieksze hcg no i tak wlasnie zrobie, i chyba wszystko bedzie jasne :)

Gość gratuluje !!!!
jesteś na 100% w ciaży :) teraz do ginekologa po skierowanie na badania :)

Gość szeherezada77
Rano ten sam wynik. Druga blada kreska

Gość czyli tak
Czyli to nie ciąża tylko ten test tak ma.

Gość marylka b.
Idź na badanie krwi, ale sądzę, że możesz być w ciąży, bo inaczej nie byłoby żadnej kreski.

Gość czyli tak
Zrób test innej firmy

Gość szeherezada77
Na opakowaniu jest napisane jesli pokaze Ci sie jasniejsza kreska to test jest pozytywny. Moze to za wczesnie na gruba kreske 5dni spoznia mi sie okres..ten test jest niby bardzo wrazliwy na hcg i moze wykazac ciaze 6dni przed spodziewanym okresem... wiec pozostalo mi poczekac chwile i zrobic test krwi

Gość a ja też
miałam baardzo bladą kreskę i na teście który powtarzałam rano również, a jestem teraz w 4m-cu ciąży.więc gartulacje!;)

Gość marylka b.
Mi 5 dni po @ wyszła na 2 testach gruba kreska. Nie będąc w ciąży robiłam w życiu test 2 razy i nie było nawet cienia drugiej. Być może miałaś jakąś spóźnioną owulację więc ciąża jest młodsza niż wynikałoby z @. A może tak po prostu masz. Badanie krwi wyjaśni wszystko. trzymam kciuki :)

Gość szeherezada77
Dzieki za odpowiedz.co do opoznionej owulacji mialam takie pidejrzenia wiec moze cos w tym jest.. moze ciaza jest mlodsza niz sie wydaje bo jak by jej nie bylo to chyba i tych kresek.. test kupiony z tych lepszych. Ale powtorze jutro na innym.. moze te dwa jakies felerne

Czy ta blada kreska zaczela sie wybarwiac od razu? Jesli tak, to jestes w ciazy, u mnie przez 3 dni byla tak blada, ze prawie jej nie bylo, ale pojawiala sie od razu.

Gość bladaaaa
moja 2 blade kreski maja 5 lat, a druga 5m :) powodzenia

Gość bladaaaa
moja 2 blade kreski maja 5 lat, a druga 5m :) powodzenia

Gość szeherezada77
hej kreska pojawila sie praktycznie od razu, po minucie nie calej,

u mnie tez tak było poprostu ciąża wczesna jest ale jest:) gratuluje i życze powodzenia ja sie ciesze że to już koniec 9 długich miesiecy

Gość MARGARYNA//
Nie ważne blada czy nie kreska to kreska czyli chormony są.

Gość XSoniaX
Też miałam bladą drugą kreskę i jestem teraz w ciąży :)

Gość szeherezada77
dzieki dziewczyny za mile slowa;) kolejny test mam zamiar zrobic za 2 dni a do lekarza w przyszlym tygu.. do tej pory bede kminic pewnie ;) no ale to pewnie normalne:) jestem lekko w szoku bo to pierwszy miesiac starania i to zaledwie 3 razy okolo owulacji.. i ciach... no i oczywiscie pierwsza ciaza.. wiec pewnie rozumiecie mnie :).

Ja przy pierwszym teście miałam baaardzo słabo widoczną drugą kreskę, liczyłam, że czas pokaże inaczej. Ale teraz mam 16 miesięczną córeczkę. Do kompletu 4,5 roczny synek. I facet, którego kocham baardzo mocno. (nie jest ojcem mojego syna, ale kochają się jakby byli tatą i synkiem).

Gość niemogę inaczej
Kurdę będziesz miała dziecko! Przyjdzie na świat mała dziewczynka albo mały chłopczyk albo oba jednocześnie lub może jeszcze jedno albo jeszcze inaczej!