Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anita22lodz

prywatne przedszkole oplaty!

Polecane posty

Gość anita22lodz

Witam! jestem młodą mamą ,i mam nadzieję,że znajdę tutaj pomoc.Mam synka 5 letniego ,ktory chodzi do przedszkola PRYWATNEGO i ciągle choruje,(jak chodzi tam),od kwietnia prawie w ogóle nie chodził,bo chorował ,kurował się i tak w kółko.A moje pytanie brzmi Czy Pani dyrektor ma prawo pobierac ode mnie CZESNE w wysokośći 130 zl (od 9 do 13,bez posiłków) skoro synek w ogóle nie chodzi do przedszkola,tylko jest na liście ,a WPISOWE zapłaciłam.?? I jeszcze jedno pytanie,synek w tym roku skończył 5 lat ,więc ma obowiązek przedszkolny,ale Pani doktor dała zaświadczenie ,że dziecko choruje ciągle na nawrotowe zap.płuc i dróg oddechowych.Chcę go wypisać bo w przedszkolu ciągle łapie wirusy,ale to zaświadczenie jest nie ważne ,w kuratorium mówią że ma obowiązek i koniec..co ja mogę? bardzo proszę o pomoc ,bo rodzina nie zna się na prawie i nikt nie może mi doradzić ,a przedszkole ciągnie ode mnie ;kasę; mógłby sie jakiś prawnik wypowiedzieć? dziekuję

Gość anita22lodz
wiem ,że już założyłam ten temat na forum prawnym,a teraz tutaj ,ale im wiecej odpowiedzi tym lepiej,może i tu ktoś zajrzy;)