Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mallE

mój chłopak ma dziecko

Polecane posty

jesteśmy razem 3lata. Od samego początku wiedziałam że ma dzidzie. Nie przeszkadzało mi to. Czasem przyjeżdżał z synkiem do mnie. Uwielbiam małego. Ma prawie dwa latka. On również mnie bardzo lubi. Mój chłopak o tym że ma dziecko dowiedział się po porodzie. Matka dziecka w sumie do porodu nie wiedziała kto jest ojcem. A mój chłopak fajnie zarabia, jest inteligentny, przystojny. Od pewnego czasu zauważyłam że matka dziecka za bardzo się nim interesuje. Tzn wysyła mu smsy że tęskni itp. Ale on nie reaguje. Nieraz słyszałam jak mówi jej że nie będzie z nią, że gdyby nie dziecko to wcale by z nią nie gadał. Co zrobić by ona dała mu spokój? Planujemy ślub, a ona nam dokucza.

Gość umumumum
niech zrobi badania genetyczne skoro ona nie wiedziala kto jest dzieckiem a nie w ciemno sie nim zajmuje

Gość umumumum
niech zrobi badania genetyczne skoro ona nie wiedziala kto jest dzieckiem a nie w ciemno sie nim zajmuje

Gość ylista
jesteście 3 lata razem dziecko ma dwa czyli Twój przyszły mąż Cię zdradził a Ty planujesz z nim przyszłość trochę dziwne.

Gość Heidi91
i pewnie nie wie z kim?

Gość annabanna
dziewczyno daj sobie spokoj byłam w podobnej sytuacji to nie ma sensu jestesmy zbyt mlode i piekne;p warto ułożyc sobie zycie z kims kto moze cala uwage poswiecic Tobie i waszym wspolnym dzieciom a nie

Gość umumumum
jestesmy razem trzy lata dziecko ma prawie dwa dziewczyna nie umie liczyc po prostu :D

Gość umumumum
annabannana czy jak tam zbyt mlode i piekne ale na kafe w poniedzialek siedza bo tak maja wypelnione dzien randkami :D

a sorki, pomyłka, bo pisze na tel mały ma 5 latek:) z tego wiem że mały mnie lubi bo przecież 2-latka nie zapytam bo i tak niewiele mówią:)

Gość annabanna
dzis mamy niedzielne przedpołudnie kotenienku;D

a sorki, pomyłka, mały ma 5 latek:) z tego wiem że mały mnie lubi bo przecież 2-latka nie zapytam bo i tak niewiele mówią:)

Gość annabanna
widac ze sciemniesz malenka;p jeszcze jakby to była pomyłka i napisałabys 2 latka, ale tam wyraznie jest napisane DWA;P wiec myslalas nad tym co piszesz

Gość umumumum
no to tym bardziej niedziela :D jesli ma 5 no to spoko a jak dlugo po ciazy on sie dowiedzial ze jest tata tego dziecka jak dziecko mialo miesiac czy rok ?

poza tym napisalas dwa LATKA a nie dwa LATEK bo mialas zamiar napisac PIEC 🖐️

dobra, to dla ścisłości Wiktor ma 23 miesiące. A my jesteśmy ze sobą 2 i pół roku.

Gość umumumum
hahaha no to teraz namieszlas :D

Niezle, to ten twoj piekny belmondo rucha bez zabezpieczen pierwsza lepsza, ktora gdy przychodzi co do czego nawet nie wie z kim jest w ciazy, porazka.

Gość umumumum
czyli dziecko ma 23 miesiace razem ejstescie od 30 miesiecy kobieta w ciazy jest przez 9 miesiecy czyli jak byla w drugim miesiacu ciazy to z nim zaczelas byc i wiedzialas ze ma dziecko czy ze jest laska ktora mowi ze jest z nim w ciazy ?

Gość annabanna
wiec jeszcze mamy czas, królewny dopiero się przebudziły;>

Gość umumumum
no i ile ma lat wkoncu ?

Gość lkdhgl
lekcje odrobione na jutro ?

Gość nati gnati
napisala,ze dziecko ma 2 czyli jak byla zaszla to dziecko mialo 5 czyli sa blizniaki. czytajcie ze zrozumieniem

Gość umumumum
a no przepraszam nie doczytalam ze to blizniaki z 3 letnia roznica. Chyba ktos sobie z nas zazartowal ot taki zart palzowy :D