Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Texas holdEM

potrzebuje rady - TYLKO SEX/COS WIECEJ

Polecane posty

Gość Texas holdEM

spotykalismy sie tylko na sex. Trwało to kilka miesięcy. Potem on powiedzial mi - ze poznał kobiete, chciałby z nia sprobowac. Ok, nasz ukłąd się sypnął. Przestałam się do niego odzywać. Teraz on pisze mi - ze mu z nią nie wyszło, że żałuje ze tyle czasu spedzonego ze mną olał dla innej i na dodatek mu z nią nie wyszło (podejrzewam ze ona go olała). Dzisiaj chce wrócić. Co byście zrobiły na moim miejscu? Dodam ze ja poczułam do niego "coś" wiecej niz tylko sex, on twierdzi ze nie bylam tylko na sex, ale niedawno twierdził tez ze zakochany we mnie nie jest. Czekam tylko na szczere odpowiedzi. Dzieki!

Gość ja rownież wierzę w miłość
ZOSTAWIŁ Cię dla innej nie chciałabym takiego mężczyzny kiedy znowu się przymierzy do nowego związku

są dwie opcje: 1) byłaś koleżanką od seksu, on chciał czegoś więcej więc poszedł do tamtej. Zrozumiał że tak naprawde chce ciebie lub 2) jak piszesz rzuciła go i nie ma mu kto obciągnąć

Gość Retys
Spotykaliśmy sie tylko na seks. Ile masz stopni gorączki?

Gość Michał Kichałek
ale zostawił ja? przeciez spotykali sie tylko na sex..... ?

Gość kolorowami
skoro raz odszedł to zrobi to kolejny raz.. poprzednicy mają rację, może ona go zostawila i teraz nie ma mu kto obciagnac.

Gość zaba ty
Powiedz mu, że przez ten czas wydoroślałaś. Chcesz poważnego związku, małżeństwa, dzieci. Test w 100% skuteczny

Gość plytka, ksiazka jest
dziewczyno, przeciez sytuacje jest klarowna! spotykaliscie sie na seks i nadal bedziecie spotykac sie na seks, jak lubisz byc seks-kolezanka na telefon, to twoj wybor i twoja sprawa

rada powyzej b.dobra:D

od 'zaba ty':)

Gość Apasz24
Z braku laku i Ty będziesz dobrą zapchajdziurą ...

nie dziekuje :) nie chce byc zapchajdziura, drugi raz napewno nie wejde w taki układ skoro wiem co to dla niego oznacza. Poczekam, zobaczymy co zrobi, czy naprawde mu zależy czy tylko tak jak piszesz tak z braku laku...