Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maakra__jakaaaś

chłopak zahasłował mi konto admina w MOIM komputerze

Polecane posty

Gość maakra__jakaaaś

uważam że to podlega pod jakiś kodeks... z chorobliwej zazdrości założył hasło na konto główne w moim kompie :/ gdzie miałam a)pliki z kontaktami b)zdjęcia po czym pojechał do mamy (niby na weekend ale miał nie jechać a teraz nie ma chwilowo zajęć - jesteśmy studentami - więc nie wiem czy i kiedy wróci). Z nim tego nie wyjaśnię - nie odbiera tel. albo odpisuje zdawkowe chamskie smsy. Pytanie. Jego chwilowo olałam. Na komputerze poza osobistymi plikami mam tez ważne dane. Komputer upomina sie (w ramach resetowania hasła) o jakiś specjalny dysk... którego nie posiadam. czy da się to jakoś obejść, czy czeka mnie stawianie windowsa :( Nie wiem czy się śmiać, czy płakać. Czy może zamknąć w sobie.

Gość The Wanted
UWAGA SZUKAM PIOSENKI! CHYBA HIP HOP NIE WIEM DLACZEGO KOJARZY MI SIĘ Z FISZEM W TELEDYSKU PAJĄKI I MUCHY I TE PAJAKI DO TEJ MUCHY DRA SIĘ "KRĘC SIĘ KRĘC SIĘ" BARDZO MI ZALEŻY!!

Gość wydaje z 1000 na zarcie
wyglada ze bez informatyka jutro sie nie obedzie a o chlopaku to powinnas juz pisac EX od takich swirow sie spierdala,jak ci takie numery odwala to co bedzie pozniej jak nie daj Boze zostaniesz jego zona i ci dzieciakow naklepie to wq ogole kupi dyby i przykuje do kaloryfera

Gość maakra__jakaaaś
w sumie to mu wspolczuje ze jest w stanie sobie do tego stopnia narobic urojen. ale jak posunal sie do haslowania mojej prywatnej rzeczy, przestalam sie nad nim zastanawiac i teraz bardziej troszcze sie o to co z moim komputerem. mam nadzieje ze informatyk to obejdzie ://

Gość masz tam jakieś inne konta
oprócz administratora?

Gość maakra_jakaaś
tak, z innnego piszę :(

Gość frkgjk
mozna jakos usunac haslo ja kiedys tak robilam, poszukaj w google.

Z każdego konta masz dostęp do wszystkiego na dysku. A hasło możesz zmienić w panelu sterowania - tam wchodzisz na konta użytkowników i zmieniasz hasło.

Gość frkgjk
tryb awaryjny trzeba czy cos takiego ustawic to hasla nie bedzie a chuja zostawic

Gość masz windowsa xp
?

Gość do lomu
widze ze jesteś normalny co tutaj rzadkość , czasem czytam twoje wpisy i jestem bardzo mile zaskoczona czy mozesz mi pomóc w kwestii usunięcia sladów działalności na kompie ?, wpisywałam ostatnio jakies głupoty które mogłyby mi zaszkodzić np . na policji , wiesz moze w jaki sposób albo jakim programem usunąć wszystko co było wyklepywane przeze mnie na klawiaturze ?

Gość ojoijo
biedna jesteś z takim facetem nic dobrego nie wyjdzie,olej go bo cię zamknie w złotej klatce,będziesz niewolnicą

Gość xhxhgxghxxhxz
Ale kit, szmata na pewno chce się wbić na konto faceta

Gość Czesio z Wrocławia
Nie powinno się pracować na koncie administratora, twój chłopak dobrze zrobił. :classic_cool: Jednak możesz łatwo zresetować hasło, wpisz w google ntpasswd

Gość do lomu
Lomu mogę wylizać ci odbyt jak chcesz :)

Gość do lomu
idz pajcu podszywaczu polizać sobie jajca jak sięgniesz

Gość maakra_jakaaaś
ok, dzieki. popróbuję. swoją drogą to był jedyny komp. na stancji, owszem może nie potrafiłam go do końca obsłużyć, nie znam wszystkich bebechów, ale to nie powód żeby sie stało co się stało. może głupio z tym się na forum wywalać, ale już mi serio nie zależy. topic wręcz na forum "życie uczuciowe"

Gość dobry kit nie jest zly
ale nikt ci nie pomoże bo tu same betony takie jak ty :D 🖐️

Gość jak odhasłujesz
To chlopak sie skapnie, bo odhasłowanie nie podaje hasła, więc nie bedziesz go mogla przywrocic :D

Gość maakra__jakaaaś
ok, faktycznie do dysku dostałam się z innego konta :/ cała zawartość prawdopodobnie haseł zapamiętanych w wyszukiwarce mi to najprawdopodobniej nie zwróci, ale sytuacja załagodzona. a do świra się nie odzywam. że z konta admina się nie pracuje, zasadniczo to wiem, ale ja "łagodnie" użytkuje pc, od 8 lat nic się nie stało..

Gość maakra__jakaaaś
dobry kit... ups, przeczytałam pierwszym razem że takie jak Ty faktycznie, jak betony to chyba masz rację

Gość maakra__jakaaaś
nie skapnie sie, bo wiecej nie zobaczy mnie ani mojego komputera.