Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyny drogie doradźcie

czy rzeczywiście jestem w ciąży?

Polecane posty

Okres spóźniał mi się ok 10 dni. W sumie nie bardzo się tym przejęłam bo nigdy nie miałam regularnego ale coś mnie tknęło,zrobiłam test,a właściwie cztery testy (dwa jednego dnia,dwa drugiego) i na każdym dwie kreseczki. Jakie jest prawdopodobieństwo,że rzeczywiście jestem w ciąży? Piersi mam obrzmiałe i bolące jak przed okresem, odczuwam takie same skurcze w podbrzuszu,poza jestem ostatnio przemęczona,nie mam apetytu. Jedyna różnica to właśnie ten apetyt,zawsze przed okresem jadłabym ile widzę. Myślałam,że to po chorobie którą niedawno przeszłam ale teraz... Mam taką sytuację w pracy,że urlop dostanę może za jakiś miesiąc,żebym mogła pójść do lekarza to potwierdzić. Jestem przerażona... Nie tego,że właśnie rozstałam się z niedojrzanym,uzależnionym psychicznie od własnej matki ojcem dzieci (jeżeli faktycznie to ciąża),nie tego,że to mogą być bliźnięta które w jego rodzinie rodzą się z co drugiej ciąży,w końcu nie tego,że mogę mieć dziecko,ale tego,że rzeczywiście jeśli będę je mieć to zrobię jakiś błąd i zaszkodzę maleństwu

Gość nie rozumiem takiego....
na 100% jesteś w ciąży. testy,a zwlaszcza 4 nie kłamią. Nie możesz się umówić do lekarza wieczorem? Niektóry przyjmuja nawet po 20. Pracujesz 24 na dobe?

Niestety w mojej okolicy tak nie przyjmują. Mieszkam na totalnym wygwizdowie,Mamy świetnego ginekologa,ordynatora w pobliskim szpitalu ale przyjmuje u nas dwa dni w tygodniu,rano,po dwie godziny.

Gość bul szit!
a to na żądanie urlop u ciebie w pracy nie istniej ?! ludzie jacy wy zastraszeni jesteście wy pchacie sie do dupy pracodawcy kosztem swojego dobra a on ma was własnie w tej dupie!