Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna ww.

ktoś się zna na stażach z urzędu pracy ??

Polecane posty

Gość katarzyna ww.

Dostałam staż z up na 3 i pół miesiąca, staż mi się kończy 31 stycznia. Praca jest fatalna, szef który wiecznie się drze, nc mu się nie podoba, popadam w jakąś depresje bo każdy dzien w tej pracy rozwala mi psychę! Tak sobie myslalam że jakoś wytrzymam może do 31 stycznia ale koleżanka mi powiedziała że oni na pewno mi staż przedłużą bo w styczniu już urząd pracy będzie miał kasę na staże :o Co ja mam zrobić jak oni mi ten staż przedłużą :o ja tego nie chce strasznie, czy mogę po prostu powiedzieć w urzędzie pracy że nie chce miec już tam stażu ?? Czy oni za taką odmowę przedłużenia stażu mogą mnie wywalić z urzędu pracy ?

Gość moniczka :P
nie przedłuża Ci ty odejdziesz i dadzą kogoś innego

Gość Bananaaa
możesz złożyć skargę na pracodawcę i poprosić o zmianę miejsca pracy

Gość katarzyna ww.
o boże jak się cieszę że bez mojej prośby mi nie przedłużą :) szef w piątek powiedział że nie będzie się zwracał do mnie osobowo bo jestem nic nie warta :o a prawnik który tam pracuje powiedział że on coś czuje że się do niczego nie nadaje i jak tylko zobaczy że gdzieś się pomyliłam to będzie marne moje zycie w tym miejscu :o wiem że mogę złożyć jakąś skargę ale boje się że oni zaprzeczą a mnie uznają za lesera co wymysla żeby tylko nie chcieć pracować :o

Gość rozalinka rozalinka
oczywiście że ci moga przedłużyć, dołączą tylko aneks i poinformują cię przed końcem stazu że będziesz pracować jeszcze kolejne 3 miesiące.

Gość Bananaaa
idx do UP do osoby zajmujacej sie stazami i zapytaj co mozesz zrobic w tej sytuacj. Mozliwe, ze juz mieli jakies skargi na tego pracodawce

Gość katarzyna ww.
ja tam pracuję z koleżaną i ją traktują super nikt nie ma pretensji do niej o nic, na mnie się uwzięli, nie wiem o co chodzi, dlaczego tylko mnie tam tak traktuję :o No to teraz juz nie wiem czy mogą przedłużyć czy nie :o

Gość qwqwqwq
szef w piątek powiedział że nie będzie się zwracał do mnie osobowo bo jestem nic nie warta ja bym to nagrała na dyktafon i załozyła gnojowi sprawę w sądzie. :(

Gość d,ddldldld
idz do urzedu nie ma prawa cie tak traktowac

Gość katarzyna ww.
ale czy jest duża szansa że urząd może mi przedłużyć ten staż ?? :( Bo jak tak to chyba sobie strzele w łeb :o

Gość Bananaaa
jak powiesz, ze Ci nie pasuje tam ze wzgledu na zachowanie szefa to nie przedluza Ci

Gość katarzyna ww.
ech czyli jest taka szansa :o

Gość d,ddldldld
pracowalam w urzedzie wiec radze ci pojsc do urzedu i przedstawic sytuacje, staz ci sie konczy i juz a najlepiej by bylo gdybys z kims sie dogadala i niech cie zatrudni na zlecenie na dwa tygodnie np , z powodu podjecia pracy staz mozesz przerwac

Gość katarzyna ww.
d,ddldldld ale proszę napisz czy jest duża szansa że oni mi ten staż bez pytania przedluzą?? Nie za bardzo mogę się teraz z kimś dogadać na jakąś pracę na zlecenie i dałabym rade na tym stazu do 31 stycznia gdybym wiedziała że tylko tyle będę tam siedziec i że up mi tego nie przedłuży :o

Gość olakrakowianka
mi przedłuzyli staż o pół roku a tez miałam na początku na 3 miesiące więc może tak być u ciebie.

Gość Bananaaa
musiałabyś napisać do UP podanie o przedłużenie stażu, nie napiszesz - nie przedłużą Ci

Gość katarzyna ww.
d,ddldldlda czy gdyby mnie ktoś zatrudnił choćby na te dwa tygodnie to potem już nie musiałabym wracać na ten staż prawda ?

Gość Zacofana Polska
Dyktafon i sprawa w sadzie, jak ktos wczesniej powiedzial. Twoja kolezanka pewnie ma tam kontakty, wiec jej nie ruszaja.

Gość katarzyna ww.
normalnie psycha mi siada serio :o czuje się tam jak śmieć :o już sobie zaplanowałam że jakoś listopad będę musiala wytrzymać w grudniu są święta więc może szybciej zleci a w styczniu musze się rozchorować chociaż na tydzień :O ale jak oni mi w up powiedzą że dostałam tam jeszcze 3 miesiące stazu to chyba wyskocze oknem.