Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bucikowaaaa

Spadek

Polecane posty

Gość Bucikowaaaa

Dostalam w spadku po rodzicach dom,2 hektary ziemi oraz ok 1 mln złotych.Nie mam pojecia co zrobic z pieniedzmi,chcielibyssmy z mezem zainwestowac w cos co bedzie przynosilo zyski.Nie mamy pojecia co z tym zrobic.Ja siedze z dzieckiem w domu,a maz pracuje jako kierowca,zarabia ok 4 tys miesiecznie.Chcielibysmy cos swojego otworzyc ale co ...

Gość bluza i spodnie
burdel?

Gość daj mi najlepiej :)
jw

Gość a moglas napisac ze dali
ci jakies 100 tys i wiekszosc by to lyknela.

Gość Bucikowaaaa
pisze powaznie.

Gość zonaKraka
Jeśli dom wam pasuje, i nie wymaga za dużych remontów, to tam zamieszkajcie- jezeli to taka studnia bez dna i lokalizacja wam nie pasuje, to sprzedajcie i wybudujcie sobie coś odpowiedniego, czy tam kupcie mieszkanie jeśli wolicie w mieście mieszkać. Jeśli macie miasto, najlepiej z uczelniami w pobliżu, kupcie mieszkanie i wynajmujcie- albo i dwa mieszkania. Dziecko już na starcie będzie miało zabezpieczenie czy tam lokum na przyszłość. Znacie się na rolnictwie? Jak nie, to hektary wydzierżawcie komuś, jeśli tak, to zorientuj się co warto uprawiać...

Gość daj mi najlepiej :)
ja też :D

Gość piszac powaznie znalabys temat
majac milion na koncie zyje sie z odsetek, ktore wiecej miesiecznie wyniosa niz wasze 4 tysiace z pensji meza :O dzecko popracuj troche nad prowokacjami, trzymaj sie tamtow, ktore znasz