Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudiaalove

nie wiem co jest?

Polecane posty

witam. :) jest taki problem, ze powinnam dostac okres kilka dni temu. Zawsze wcześniej bolały mnie piersi a teraz nic... W sumie wczoraj zauważyłam coś na bieliźnie jakby "plamienie" , dziś też. ale zawsze mam nawet 1 dnia dość obfity okres, a co dopiero 2. Dodam jeszcze, ze mam regularne miesiączki. może to być ciąża, czy jednak martwie sie na zapas?

Gość zmartwiona_zszokowana
Podaj trochę więcej szczegółów bo mało wiemy :d kiedy mogło dojść do zapłodnienia? jaki kolor plamienia, bardziej brązowy czy różowy? Ja na przykład mam bóle piersi od ponad tygodnia a po @ ani śladu :D

Gość ojtam ojtam
spokojnie to nie ciąża - rozkręci się - ja też tak miewam że nieraz dostaje odrazu a niekiedy 2 dni mam lekko brązowe plamienia i dopiero sie rozkręca - to wina hormonów

kolor plamienia to bardziej brązowy . a do zaplodnienia najpozniej moglo dojsc tydzien temu. martwi mnie to, ze nie mialam zadnyc 'oznak' okresu. zawsze bardzo bolaly mnie piersi, bylam zla na wszyskich w okol, czasem pobolewal brzuch a eraz zupełnie nic.

ja tez mialam brazowe hmmm uplawy i myslalam ze dostane miesiaczke a teraz jestem w 24tc:) brazowe plamienia czesto oznaczaja zagniezdzenie sie zarodka w macicy