Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alleksis

Pomocy :( co mam robić. Brak wsparcia

Polecane posty

Gość Alleksis

Witam. Mam ogromny problem. Jakiś czas temu w tragicznym wypadku zginął mój tato. I jedynym mężczyzna który potrafił mi Go zastąpić jest mój 60 letni dziadek, który właśnie leży w śpiączce w szpitalu i ściągają Mu wodę z płuc. Strasznie się o Niego boję. A do tego mój facet wolał umówić się z kolegami niż zostać ze mną i weprzec mnie. A prosiłam. I mówiłam że Go potrzebuje. Nie mam już siły :( co mam robić ? proszę pomóżcie. Dodajcie otuchy i nadziei. :(

Gość Anonimowo123654
Polecam zająć czymś uwagę by nie myśleć o tym. Najlepiej jakaś książka, może gotowanie obiadów albo jakaś gra internetowa. To przeminie wiem bo sam to przechodziłem i mogę ci powiedzieć że zamartwianie się to najgorsze co możesz zrobić

Dziękuję za wszystkie słowa wsparcia:* próbuje coś robić. Czymś się zająć. Jednak ciągle wracają źle myśli.

Gość mlodego masz dziadka
moze to prowo chyba ze jestes nastolatka

Trzymaj się, a dziadek niech wraca do zdrowia...co do zachowania chłopaka - zero empatii, ważniejsza była jego zachcianka- niestety

Gość Kdkkfj
Noi co u Was słychać? Dwa dni minęły to już oewnie jakieś nowości są.

Gość oollujhjjh
hm faktycznie straszna tragedia... modl sie, proś Boga o uzdrowienie :( strasznie Ci wspolczuje :(

Gość sdjak
chłopaka kopnij w dupe. miałam podobnego i podobną sytuację.

Przepraszam że tak późno. Nie wiem czy zaglądacie jeszcze tu. Dziadek ma raka :( jest słaby :( schudl 20 kg. Stracił nadzieję. :(