Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikax3

Spalanie zbędnych Kcal...

Polecane posty

Gość Nikax3

Drogie Panie i Panowie, chciałabym zapytać czy dieta na koktajlach jest wystarczająco dobra aby pozbyć się zbędnych kilogramów? (14 dni). Propos odchudzania, zdrowe odchudzanie= systematyczność + dieta + ćwiczenia... biegałam przez 3 tygodnie, codziennie po 30 min, chodziłam i biegałam, aż wdał się stan zapalny ścięgien... czy szybki spacer w ciągu 25min, jest dobry na spalanie kcal? do tego po 20 brzuszków x4 na dzień. Chcę efektywnie schundąć, natomiast z rozsądkiem, wiadomo że jak za szybko to jest efekt jojo. Pozdrawiam.

Gość trochę wydziwiasz
dieta koktajlowa na dwa tygodnie ? po co Ci to schudniesz maks 2 kilo..... co do brzuszków, za dużo ich tylko nadwyrężysz kręgosłup brzuszki nie odchudzają, nie spalają kalorii więc to bez sensu katować się setkami brzuszków nawet spacer wyszczupla brzuch jeśli wykonuje się go codziennie potańcz 20 minut do muzyki, rób skrętsskłony, tańcz twista spaceruj, pływaj, jeździj na rowerze, rolkach i łyżwach w sezonie każde z tych ćwiczeń wyszczupla brzuch

Gość magram12
a czy jest w ogóle skuteczna dieta dwutygodniowa? Schudniesz i za chwilę wrócisz do dawnej wagi. Rozłóż sobie odchudzanie na dłuższy okres, dzięki temu trwalej schudniesz. Polecam Ci zrównoważoną dietę, jedz regularnie i wszystko, ale w mniejszych ilościach, do tego jeśli to możliwe ćwicz (trzy razy w tygodniu po godzinie wystarczy, ćwiczenia aerobowe, bieganie, spinning itp). Możesz też wspomóc odchudzanie suplementem diety. Tutaj skuteczna jest Nopalina, są to naturalne ziarna, nopalina super oczyszcza organizm ze śmieci, reguluje przemianę materii i sprawia, że będziesz czuła się syta (musisz pić bardzo dużo wody, są to naturalne ziarna, które pęcznieją w żołądku). Jeśli będziesz zainteresowana, więcej szczegółów znajdziesz na allegro, albo pod tym linkiem: http://www.ibg.pl/nopalina-naturalne-odchudzanie.html. Przede wszystkim jednak pamiętaj, by jeść regularnie i ćwiczyć.