Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzęsidupa

Czy to już?

Polecane posty

Gość trzęsidupa

Powiem krótko. 38/39 tc... mam skurcze w podbrzuszu od 16:00 az do teraz.. Nieregularne i z roznych nateżeniem, choć niektóre to aż zęby zacisne... Po przewertowaniu internetu, telefonie do mamy i w koncu telefonie do poloznej nic nie wiem... Wic pytam was. Jak zaczął sie wasz poród od samiuśkiego początku?

Gość Huzk
Byłam pijana więc nie pamietam haha

Gość I to już...
Do szpitala!

Na osobę o psełdo HUZK uwaga. Obraża bez powodu. Co do porodu to lepiej jedż do szpitala bo możesz urodzić w kazdej chwili jesli są aż tak mocne

Gość trzęsidupa
Kurde no.. doszła mi do tego biegunka i chyba ten czop śluzowy odchodzi w kawałkach, ale na 100 % nie jestem pewna bo pocierałam po biegunce ( wybaczcie bezpośredniośc...) takie glutki z czerwonymi niteczkami. Skrupulatnie licze te skurcze i wychodzą co 5-7 minut... a "te" maja byc dokladnie..i ma boleć krzyż do tego i mają być długie... a moje w podbrzuszu ewentualnie na biodra ( od jakiejs godziny) i trwaja max 30 sekund.. Jestem tak zła na niejasnośc tej sytuacji , że aż to zabawne :P Też niechce jak paranoiczka ściagać męża i jechać do szpitala, jeszcze po tym że położna ze szpitala powiedziala mi " skoro dzwoni pani a nie mąż to to jeszcze nie pora"....

Gość Jak masz blisko do szpitala
to poczekaj jeszcze trochę ale jak dalej to ja na Twoim miejscu wsiadałabym w samochód :) Skurcze mogą być takie nie do końca regularne, mogą się wyrównać na końcówce - ja tak miałam do 7 centymetra. Podobnie z krzyżem - wcale nie musi Cię tam boleć. A biegunka to dobry znak, organizm się oczyszcza, przy czym ruchy jelit wspomagają nasilanie się skurczy.

Gość Jak masz blisko do szpitala
A i do owego 7 centymatra czułam się świetnie, żartowaliśmy, że pójdziemy jeszcze z Mężem na ciastko, bo cukiernia jest blisko szpitala :P A ja strasznie głodna akurat byłam :D Później zrobiło się już mniej ciekawie i o ciastku zapomniałam ;)