Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JustAGirlll

O kurde ale dziwna sytuacja mnie dzisiaj spotkala

Polecane posty

Gość JustAGirlll

bylam w Warszawie i czekajac na przystanku widze modziutkiego chlopaka wydiadajacego z ferrari!! mial moze 21-22 lata. Wysiadl z samochodu i poszedl usiasc na lawce i plakal. Zdziwilam sie bo myslalam ze ktos kto jezdzi ferrari w takim mlodym wieku ma dobre zycie. Szkoda bylo mi chlopaka wiec poszlam i zagadalam do niego. Na poczatku nie chcial za bardzo rozmawiac jednak po 15 min dowiedzialam sie ze dziewczyna go zdradzila z paroma facetami, od jednego dostal nawet filmik na iphona. Kurde szkoda bylo mi go strasznie, probowalam go pocieszyc i troche mi sie udalo. No tak czy siak wymienilismy sie numerami :) W domu oczywiscie bylam 2 godziny pozniej, rodzice sie martwili i mnie opieprzyli no ale bylo warto:)

Gość Hmmmmmmmmmmmmwm
A fajny byl?:) jak byl taki mlody i ma ferrari to zycie ma juz z gorki:)

Gość Retys
A gdyby jechał zdezelowanym maluchem? Też byś go pocieszała?

Gość emigracjaczlowieczenstwa
jasne... ferrari, maluszek... pocieszanie... dobry zart

Gość Jelcz345
Znam te gadanie. Różnie bywa.

Gość Retys
Nie pocieszałabyś. Śmiałabyś się z frajera, który jedzie maluchem. A potem jeszcze płacze. Wiadomo, pewnie ma awarię...

Mowilam mu ze jest nie warta jego itd:) Jak juz zdradzila tyle razy to trzeba ja skreslic. Ja jestem ladna pewna siebie dziewczyna wiec zagadam do niego i spytam sie czy nie chcialby isc na kawe. Jestem prawie pewna ze sie zgodzi. Jestem taka podekscyowana!!

Gość emigracjaczlowieczenstwa
no i załadujesz dupsko do ferrarki, co za szpan... miec faceta, który jeździ ferrarką, ale lans, wszystkie pozazdroszczą....

Ale jestescie, w ogole mnie nie znacie i juz takie teksty! Ja nie jestem biedna, nie zalezy mi na kasie. Spodobal mi sie ten chlopak i juz. Samochod to sprawa drugorzedna

Tak wysiadl, kupil cos w kiosku i usiadl na lawce (ja bylam na przystanku). No ale co ja bede tlumaczyc, z tego co widze to wszystko tutaj jest prowokacja i jak juz ktos mowi powaznie to rowniez jest to prowokacja

Gość Retys
Dlaczego w takim razie nie napisałaś: Wysiadł z samochodu. Marki nie pamietam." A Ty tu opowiadasz o ferrari. A potem - samochód to sprawa drugorzędna... Ktoś tu nam wciska ciemnotę.

bo jak juz mowilam, zdziwilam sie ze ktos w takim samochodzie moze byc "nieszczesliwy". Myslalam ze jak ktos ma tyle kasy to ma dobre zycie, dlatego bylam zdziwiona.

Jak ktos jest mlody i jezdzi ferrari to myslalam ze problemow zadnych nie ma. Jestem dosyc mloda, dlaczego pytasz sie o moj wiek?

Gość Retys
Bo jestem ciekawy. :-)

JustAGirlll - według Ciebie jak się ma kasę to już nic więcej do szczęścia nie potrzeba? Kasa daje więcej problemów niż się wydaje

Gość blabkabadaads
ja tam uwazam ze zdecydowana WIEKSZOSC mlodych z ferrari jest bardziej szczesliwa niz nieszczesliwa, dlaczego? bo wiekszosc osob jest nieszczesliwa z braku pieniedzy

blabkabadaads - jest też klasa srednia która ma kase ale nie aż tyle aby kupowac ferrari i ta klasa jest najbardziej szczęśliwa

Gość Retys
W tym wieku powinno się już wiedzieć, że pieniądze szczęścia nie dają. W przeciwieństwie do udanego życia osobistego... Ale kobiety, jak to kobiety, chcą wszystkiego. A jeśli facet jest fajny, ale bez forsy to ... Sama wiesz, co jest dalej. Dzieckiem już przecież nie jesteś. Dla Ciebie to ferrari JEST ważne. Tylko nie potrafisz się do tego przyznać. Nie oklamuj samej siebie. I nas...