Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 SHRECZEKpomaranczowy

ile w koperte

Polecane posty

ide na wesele przyjaci贸艂ki z moim narzeczonym, jestem studentka dzienna wiec nie pracuje jest to moje 6 wesele w tym roku :/ iel powinnam dac w koperte ? dodam ze kase beda musieli wy艂o偶yc moi rodzice

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 minimum 5000 z艂
w got贸wce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wredniucha4
niech narzeczony wy艂o偶y, a nie idzie na krzywy ryj

Udost臋pnij ten post

ha ha ha

Udost臋pnij ten post

nie idzie na krzywy ryj tylko mamy taka zasade ze jak idziemy na wesele z jego strony to daje on a jak z mojej to ja a akurat przez wczesniejsze lata to z jego strony by艂 wysyp wesele wiec nie mam prawa miec pretensji do niego w moim przypadku 200z艂 to juz spora kwota ale nie wiem czy mnie nie wysmieja jak dam tyle ale wiecej mi rodzice nie dadza a za bardzo juz nie wykombinuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bgfbgfb
za par臋 minimum 500z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bgfbgfb
i kogo to obchodzi ze jest to twoje ktores wesele z kolei czy to ze nie pracujesz i jestes studentk膮? chcesz isc to wyk艂adasz a jak nie masz to siedzisz w domu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wredniucha4
dok艂adnie!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wredniucha4
kasy nie maj膮 a bawi膰 si臋 chc膮 - to zachowanie nawet ma nazw臋 - "dziadostwo"

Udost臋pnij ten post

ciekawe czy wy byscie nie poszli na wesele swojej najlepszej przyjaci贸艂ki z kt贸ra sie znacie od dziecinstwa tylko dlatego ze nie stac was na wypasiona koperte wydaje mi sie ze to by艂oby wiekszym chamstwem niz dac 200 z艂 ale c贸偶 mog艂am sie tego spodziewac ze zjada mnie tu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wredniucha4
no to daj te dwie艣cie skoro ju偶 dawno tak zadecydowa艂a艣 tyle da膰 i nie zawracaj ludziom ty艂ka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalalalalaaaaaaaa
Ja mia艂am wesele i najmniejsza kwota jak膮 dostalismy to by艂o 200 z艂 za dwie osoby.JA generalnie uwazam ,偶e kazdy daje tyle ,na ile go sta膰.Wyprawiajac wesele nie powinno sie nastawia膰 na zwrot wesela z kopert,tylko wyprawi膰 je z mysl膮,偶e jest to cudowny dzie艅 i fajnie ,偶e rodzina i znajomi w nim uczestnicz膮. TAk wiec nie krytykuj臋 znajomych ,偶e dali mi 200 z艂,tylko jestem im wdzi臋czna,偶e chcieli to cudowne wydarzenie prze偶ywac razem z nami :) Owszem by艂a kuzynka m臋偶a,osoba samotna,kt贸ra da艂a nam w kopercie 1200 z艂.Da艂a tyle ,bo j膮 na to sta膰. Autorko ,ja uwazam ,偶e jak dasz 200 z艂,to bedzie ok :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalalalalaaaaaaaa
Dodam ,偶e wesele by艂o miesiac temu a nie lat temu :)

Udost臋pnij ten post

ty jakas pojebana jestes nikt cie na si艂e na moj topic nie zaciagn膮艂 i nie kaza艂 odpisywac wiec o jakim zawracaniu ty艂ka ty kobieto m贸wisz ...zamykam temat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ddddxx
wez to olej :) dajesz na ile Cie stac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wredniucha4
uffff! nareszcie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jkfjkbgfghf
Tak, ja bym nie posz艂a, nie stac mnie na balety to nie id臋. a mo偶e 艂askawie ch艂optas si臋 dorzuci?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jkfjkbgfghf
UWAGA PROSTACY !! KOPIUJ臉 POST Z FORUM O 艢LUBACH 呕EBYSCIE ZOBACZYLI ILE SI臉 TERAZ DAJE: Moja rodzina, jak i rodzina m臋偶a przynamniej wie jakimi si臋 teraz kwotami operuje. Moj ojciec ma 4 rodze艅stwa i nikt z nich nie zszed艂 poni偶ej 1000z艂. chrzestny da艂 2500z艂 a chrzetna 2000z艂. chrzestni m臋za 1500z艂 i 2000z艂. Moja samotna siostra da艂a mi tysi膮c a siostra m臋za 1500z艂, przysz艂a z m臋偶em a dzieciaki zostawili w domu. Kuzyni te偶 si臋 popisali, od niepracuj膮cej pary student贸w dostali艣my 400z艂, moje dwie kole偶anki ktore przysz艂y z m臋偶ami dali po 600z艂 (chyba si臋 zgadali po ile b臋d膮 dawac). Rodze艅stwo tescia tez nie schodzi艂o ponizej tysi膮ca. Na 艣艂ub nie przyjecha艂o 5 osob, ale KA呕DA z nich przys艂a艂a nam prezent. Brat mamy da艂 1000z艂, ciotka z Niemiec wys艂a艂a euro, kuzynka m臋偶a da艂a komplet po艣cieli a moja kole偶anka komplet r臋cznik贸w. a z pozosta艂ych go艣ci nikt nie da艂 nam poni偶ej 500z艂. Takie s膮 teraz stawki moi drodzy weselnicy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katarzynaa1976
popieram osobe wyzej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wredniucha4
chcecie po kr贸lewsku bawi膰 to zap艂aci膰 te偶 musicie po kr贸lewsku

Udost臋pnij ten post