Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaa2121

czy to moze byc rak szyjki macicy?

Polecane posty

Gość kasiaa2121

witajcie, obecnie jestem u meza w norwegii, bedac w polsce dwa tyg temu podczas stosunku lekko krwawilam mysllam ze to moze zadrapanie, pozniej byl kolejny stosunek i nie bylo juz tego krwawienia, 15pazdziernika dostalam okresu skonczyl sie on kilka dni temu, pod koniec okresu wspolzylam znowu krew znowu leciala ale delikatnie wiec myslalam ze to resztka okresy, ale dzis sie strasznie wystraszylam gdyz znowu bylo krwawienie, dodam ze mam duzo wydzieliny, nie wiem czy to rak szyjki macicy, w maju mialam robiona cytologie, usg do pochwowe i wszystko wyszlo bardzo bdobrze czy mozecie mi doradzic coo mam zrobic dodam ze do polski chce wrocisz 21 grudnia.

Gość Kobieta przed 40
Ja też tak miałam . Lekarz stwierdził,że to stres, zmęczenie itp

Gość kasiaa2121
ale czy w tak krotkim czasie poardzo dobrym wyniku cytologii moge miec raka szyjki macicy?

Gość kasiaa2121
pomozcie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Perw mobilna
A skąd Ci przyszło do głowy, że krwawienie podczas/po stosunku jest objawem raka szyjki macicy? Idź do lekarza (nie chce słyszeć, że nie możesz iść do lekarza do czasu powrotu do Polski). Możesz mieć nadżerkę albo zaburzenia hormonalne, które powodują plamienia, które zauważasz przy okazji współżycia.

Gość bez sensu takie podejrzenie
dlaczego akurat rak? Raczej sto innych mozliwosci.

Gość kasiaa2121
nie wiem moze dlatego ze tyljo tego sie tak strasznie boje, naprawde nie moge pojsc. czyli wykluczalibyscie raka?

Gość kasiaa2121
najpierw opisuje swoje historie z mysla ze ktos mi pomoze, ale widocznie sie bardzo myle.

Gość kasiaa2121
kobiety pomozcie.

Gość Katia 626
Raczej mało prawdopodobne żebyś miała raka. Dopiero niedawno robiłaś wszystkie badania i było ok. Prędzej to jakieś zaburzenie hormonalne ,nadżerka albo jakaś infekcja.