Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 22, 2012 mimo ze mieli docelowo lądować na lotnikach wwyposażonych w najnowoczesniejszy sprzet pomocniczy. ./...bez porownania z tym co w smolensku uchodzi za lotnisko...gdyby tam wtedy polecieli na inne lotnisko tak jak dzis samoloty robią to nie byloby 96 ofiar i tego cyrku przez dwa lata ...:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też coś wtrącę Napisano Październik 22, 2012 bo stadion narodowy paruje:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 22, 2012 odbywają się tam dzixsss mistrzostwa świata w nurkowaniu głębinowym bez aparatury tlenowej...przy okazji moze paść rekord guinessa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wizawi Napisano Październik 22, 2012 Wiecie, że Rosjanie potrafią sami wywołać mgłę i deszcz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Październik 22, 2012 nie wazne czy mgła sztuczna czy prawdziwa, warunki trudne lecisz na lotnisko gdzie są łatwe. nie bylo musu lądować w smoleńku. nie skonczylo im sie np paliwo itd. piloci pasażerskich samolotow nie podejmują takiej decyzji ryzykownej a piloci wiozący głowę pańśtwa plus dowódców wojska polskiego już owszem. przecież by zaczekali z cala ceremonią na lecha jakby z powodu zlej pogody wylądowal na innym lotnisku i dojechal samochodem albo pociagiem itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jolanteczkatanowa Napisano Październik 22, 2012 Tutaj macie powód mgły: http://demotywatory.net/909/stadion-juz-wyparowal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach