Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raiders

stalking

Polecane posty

Gość raiders

Jak długo facet może starać się o względy jednej kobiety aby nie został posądzony o stalking?

Gość raiders
bo się zakochałem, a co?

Gość ondjjd
To panuj nad swoimi emocjami. To,ze sie zakochales nie znaczy,ze masz komus uprzykrzac zycie.

Gość Angelalla
A ile byliscie razem?

Gość raiders
w tym sęk że nie byliśmy

Gość Angelalla
2 tygodnie ? Posrany jestes

Gość Angelalla
A ona cie nie chce czy co? Ile masz lat?

Gość raiders
28lat, a ten wpis o 2 tyg to podszyw

Gość Angelalla
To jestes mega zalosny. Nie radzilabgm nachodzic i kontaktowac sie itd,bo to juz stalking i mozesz miec problemy,jesli dziewczyna sie wkurzy.

Gość raiders
Hej! Dlaczego od razu żałosny? Sama nie jesteś lepsza ..

Gość Angelallla
Wez idioto. Stary chuj z ciebie,panna ma cie w dupie a ty na kafe pytasz kiedy bedzie stalking. Takich pojebow naprzykrzajacych sie powinni izolowac.

odpowiedzialam bardzo zartobliwie na twoje pytanie. Poki nie opiszesz dokladnie sytuacji , to nikt nie udzieli Ci powaznej odpowiedzi.Wysil sie i opisz.

Gość Angelallla
Latasz za kims a ktos cie nie chce,tak? Ty jak debil ludzisz sie ,ze bedac natarczywym,ona zmieni zdanie? Masz 28 lat,nastolatki maja wiecej rozumu. Pewnie prawik z ciebie.

Gość raiders
po co? żeby umysłowo cofnięta Angelalla wkładała sobie marchewkę do cipy czytając moje opowieści?

Gość Angelallla
Zabilabym kutasa,ktory by mi nie dawal spokoju. Wszystkie wiadomosci,tel itd od ciebie trzymalabym i poszla na policje zglosic naruszanie prywatnosci.

Gość A kim ON jest?
A co to jest naruszanie prywatności? Chyba chodzi ci o uporczywe nękanie :o

Gość Nie bedzie sie smiala
naruszenie prywtanosci czyli obcy jej ludzie znani tylko jemu zagladaja w okna..jezdza w miejsca gdzie mieszkaja jej przyjaciele to grube naruszenie jej prywtanosci. jak sma facet jezdzi ale i rozmawia to ok ale jak tylko jezdzi z dali to tez stalking..w swietle prawa.

za udowodniony stalking dostaje sie 3 lata SYlwia ma przyjaciela w policji to wie.

tu nie chodzi o nekaniae ale i o sledzenie i naruszenie prywtanosci kogos kogo osoby ze stalkingu nie znaja a osoba ta nie zyczy sobie ich obecnosci.

Gość djffi
Stalkingu dopuszczaja sie zazwyczaj osoby,ktore znamy,ex partnerzy lub psychole,ktorzy wbili sobie do lba milosc. Ktos nie zyczy sobie kontaktu od was,to NIE MACIE KURWA PRAWA lamac tego!!

Gość Nie bedzie sie smiała
ponadto cały czas mu sie upieka bo ma dzieci..3 lata je nie widziec? on ma stalking z elementami mobingu autami.. ale czy jest sens litowac sie nad facetem ktory zamiast czas dzieciom posiweca czas rodzine ktora bierze udzial w stalkingu(za to tez sie siedzi tylko sam stalker ale i inni za wspoludzil) ktory i tak ma gdzies dzieci? łamie prawo razem z innymi

Gość do nie bedzie sie smiala
Twoich wypocin nie da sie czytac,co za belkot :O

Gość Nie bedzie sie smiała
ja sobie nie zycze zeby jakies kuzynki z patologii siory czy znajomi ktorych osobiscie nie znam zagladały mi w okno lub jezdziły za mna do sklepu i tam gdzie ja jestem u przyjaciol wiele km dalej.. czlowiek sie lituje bo to biedne ma dziecko a co to mnie obchodzi? łamie prawo zostanie ukarana czy ma biede czy nie. Biedna to czas na stalking ma? do roboty tu nawet nie ma 9u mnie w miescie jest ostra sedzina jest cieta na facetow ten policjant z nia wspolpracuje jak lamia praow kobiet dostaja najwzywsze wyroki..jakis okolocznosci lagoszaych bo mowienie aby sie wyprowadizli tam gdzie mieszkaja prawnie i nie jedzili nic nie daje..w oczach prawa stalker nie chce isc na ugode..swiadomie lamie prawo.. facet zakochany WG SEDZINY wiem bo zeznawałam..DLA NIEJ, troszczy sie o kobiete, nie naraza ja na brak intymnosci mobing itp chorni jej prywtnosc..wiec to nie jest facte zakochany a sadysta ktory sprawia bol i to spr przyjemnosc to slowa sedizny a ona takich kaze i to srogo I ma babka racje

Gość ff433t4t4t
Stalkerzy nie maja empatii i nie rozumieja ze krzywdza ta druga osobe, w dodatku maja obsesyjne złudzenia ze ta druga osoba jednak cos do nich czuje. Wiem, bo bylem nękany przez kilka misiecy przez pewną upiedliwą wariatke i teraz lecze sie na nerwice. Ludzie, nie wahajcie sie zgłaszac tego na policje im szybciej tym lepiej bo taka osoba was zadreczy.

Gość raiders
I to jest rozwiązanie którego szukałem!!! Znajdę lepszą robotę i znów zacznę podbijać :)

Gość kROLDAAS
Tylko powiedz mi - po co chcesz do niej podbijać. Zeby celową ją dręczyć? Z zemsty? Ze złośliwości? Bo jakby ona widziała w Tobie potencjalnego partnera to by sie z Tobą umówiła a jak mówi NIE to znaczy to, że NIE i jestes dla niej tylko utrapieniem.