Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana_mamaaa

karmię piersią i nie chudne

Polecane posty

Gość zalamana_mamaaa

Zostało mi do zrzucenia 7 kg, od momentu wyjscia ze szpitala nie ubylo mi ani grama. nie jem duzo, nie jem smazonego, nie pije sokow, napojow. Tylko codziennie do kawy zjem jakies 4 biszkopty - to tyle z moich grzechow. I dlaczego ta waga nie spada? Czasem to sie juz zastanawiam, czy nie rzucic w cholere tego karmienia cyckiem. Dodam, ze jestem 2 miesiace po porodzie i w "talii" mam 88 cm :(

Gość Miliana23
już były takie tematy wpisz w wyszukiwarke

Gość tochybajakaśprowokacja
prowo

Gość zalamana_mamaaa
dlaczego prowo??

ważniejszy jest obwód talii od karmienia dziecka piersią?

Gość zalamana_mamaaa
dla mnie czasami tak, nie mam zamiaru wyglad jak wieloryb. a dziecko karmie juz piersia 2 miesiace, wiec to tez duzo. Zreszta - mm to nie jest trucizna, niektore dzieci sa tylko na mm i zyją.

Gość Miliana23
Ja ci powiem tak jak się zastanawiasz czy nie przestać karmić piersią to nie wiem co masz na przeszkodzie twoje dziecko ty decydujesz co zrobisz.

Gość Miliana23
i popieram cię że nie chcesz wyglądać jak wieloryb bo dla męża/faceta musisz i chcesz być atrakcyjna to raz a 2 musisz się sama ze sobą dobrze czuć nie na każdego działa karmienie piersią w sensie zejścia z wagi wieć dodaj ćwiczenia lekką dietkę i zobaczysz efekty tak juz jest że nie ma nic za darmo ale sama wiem jak ja się czułam po porodzie.

Gość zalamana_mamaaa
milianna wybacz, ale nic nie zrozumialam z Twojego bełkotu

ale na schudniecie masz czas a karmić dziecka piersią wiecznie nie będziesz... poza tym że inni dają mm, to nie znaczy, że nie możesz dawać dziecku coś lepszego. Chwała Ci za to, że karmisz "już" 2 miesiące ale możesz karmic np 6m :) a to że przestaniesz też nie daje gwarancji, że schudniesz.

Gość Miliana23
ALE Z drugiej strony czytając tak czuje jakby to karmienie było dla ciebie nie dla dziecka wiec po co się męczysz?Myślałaś że zaraz schudniesz bo karmisz i dużo to 2 miesiące? Dużo to rok albo bynajmiej pół roku 2 miesiące karmienia to mega mało,ja nie miałam super mleka wiec sama zauwazyłam ze mi sie dziecko nie najada ale jak masz dobre mleko i dużo go to nie rezygnuj tak szybko z karmienia piersią.

nie ma czegoś takiego jak złe i dobre mleko...

Kochana, karmisz 2 miesiące? Co to jest, dla dzieciaczka będzie najlepiej jak będziesz karmić chociaż rok, a z nadwagą też sobie z czasem poradzisz, nie wszystko od razu. I nie uzależniałabym karmienia od nadwagi. To akurat jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Spokoju i optymizmu życzę.