Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mikey11

czy kobiety lubią jak faceci zakładają stringi

Polecane posty

czy kobiety lubią jak faceci zakładaja stringi? Oczywiście chodzi o stringi męskie. Pytam bo ostatnio zauważyłem, że moja chyba lubi.

Gość sabotażystka tip top
nei nei mówisz,że nie znosisz czyścirowów

Gość nowy zus
nie ma jak damskie posladki przyodziane w stringi

Ciekawa nazwa, ale do tego się to sprowadza :D Rozumiem, że nastolatki ówczym pędem uwielbiają stringi, ale jeżeli dojrzała kobieta zaczyna mi klepac o wyższości stringow nad tradycyjnymi mąjtkami, to nie wiem czy śmiać się, czy plakac. (pomijając aspekt wizualno-erotyczny, ale ten się objawia głównie w sypialni ;) )

Gość sabotażystka tip top
to co zakładasz np latem pod jasne spodnie lu przewiewną kiecke

Gość w ogóle nie lubię stringów
ja zakładam bieliznę bezszwową np:)

nieznosze stringów w żadnym wydaniu , kiedyś w knajpie siedziała dzieczyna w stringach , miala wielki biały tyłek i spodnie które kończyły się tam gdzie zaczynała się doopa - obrzydliwe - niestety musiałam zmienic lokalizacje . dla mnie to majtki pod tytułem - zdejmij mnie natychmiast

Otóż właśnie - bielizna bezszwowa jest jednym z rozwiązań. III Poza tym nie rozumiem dlaczego widok golego posladka ma być czymś bardziej estetycznym niż widok tego samego posladka w bieliznie. Przecież stanik też przez większość tkanin przeswituje. Sznurek od stringow też widać przez cienka tkanine tyle ze w innym miejscu.

Gość w ogóle nie lubię stringów
dla mnie estetyczniejsze są nawet ładne majtki niż stringi,bo idąc tokiem, że stringi lepsze bo mniej widać najlepszym rozwiązaniem było by chodzenie bez majtek to samo z np. silikonowymi ramiączkami do staników. lepiej dopasować ramiączka kolorem do stroju jeśli np. wystają przy koszulce na ramiączkach, albo nosić stanik bez ramiączek czy zapiąć je nietypowo niż te silikony tak mi się od razu skojarzyło

Gość migiel
No, moja ż też mi mówi, że w stringach wyglądam ciotowato, więc leżą nienakładane nawet w sypialni.

Zeszlysmy z tematu odrobinę. Autorowi chodzi o FACETA w stringach Wyobraźmy sobie więc drogie panie te ksdzztałtne, wlochate męskie pośladki ... Ze sznurkiem między nimi :D :D :D

Gość tu jest ciekawa bielizna
...dla facetów: www.n2nbodywear.com (nie, nie dostaję prowizji za reklamę, stroje są po prostu fajne)

Gość kira14tka
No No !!!

Gość monar368574
stringi dla faceta, no chyba jak jestem gejem, przeciez to obrzydliwe, najlepsze sa bokserki, albo obisle szorty

Gość gość
ja jak nałożę to zona mi mówi, że wyglądam jak ciota, a nie mężczyzna. więc mam, ale przez 10 lat nałożyłem może trzy razy.

Gość monar368574
a powyzej - ladny penis;d, tylko te majty okropne

Gość czerwona na niej sukienka
ja nie lubię męskich stringów. obcisłe bokserki są seksi

Gość ogolony x
Ja tez nosze bokserki. Te na zdjeciu to tylko taka zabawka.

Gość Roberto29
IQ niektorych tu wypowiadajacych sie, waha sie miedzy IQ pomaranczy a IQ pantofelka i uswiadamia mnie jesczze bardziej, ze na internet powinno byc pozwolenie poprzedzone kilkudniowym kursem i egzaminem. Ale wracajac do tematu: Pomijajac juz kwestie kto pierwszy ubieral stringi (mezczyzni czy kobiety), czy co stringi moga oznaczac w danych kregach sub i kulturowych, nalezy pamietac przede wszystiim, ze stringi to taka sama bielizna jak kazda inna, i nikomu nic do tego, jaka nosimy. Po drugie - nie interesuje mnie czy ktos mnie szufladkuje z tego powodu ze nosze stringi - ich zdanie jest tak istotne jak zeszloroczny snieg, a takich lodzi jest mi po prostu szkoda. Po trzecie - kto nosi stringi ten dba o higiene bardziej, niz "nosiciel" bokserkow czy innych pantalonow i workow na ziemniaki. Jak sie okazuje, w XXI wieku jeszcze nie wszyscy wiedza, ze po kazdej czynnosci fizjologicznej nalezy sie dokladnie umyc - ale to rowniez ich problem. Po czwarte - Jestem 100% hetero, zonaty, dzieciaty ale ponoc homoseksualisci nie gustuja w stringach a wlasnie w obcislych bokserkach czy luznych szortach - to tak gwoli scislosci, gdyby komus wpadlo do glowy pomyslec, ze kto nosi stringi, ten jest gejem. Po piate: Co do wygody to sprawa indywidualna - osobiscie nie mialem zadnego problemu z przyzwyczajeniem sie do tej nowej bielizny a z czasem po prostu jej wlasciwie nie czuc na sobie - ale trzeba pamietac, zeby kupowac stringi we wlasciwiym rozmiarze i kroju, a nie jakies tam z trabami slonia, pomponikami i Bog wie co jeszcze - chyba, ze na jakis pokaz dla zony;) Ale na codzien, stringi musza byc idealnie dopasowane, wtedy wszystko jest na swoim miejscu. Po szoste: mam 50 par stringow (wiecej niz moja zona haha) i 4 pary bokserek i nie wyobrazamam sobie dzisiaj nosic np w lecie czegokolwiek innego pod spodniami czy spodenkami, niz stringi. Komfort znacznie wiekszy, glownie ze wzgledu odkrytych posladkow - czyli niepocenia sie. Tak samo z reszta przy uprawianiu sportu - rower, bieganie, silowania, rozciaganie itd - stringi sa niezastapione- Po siodme - wielu sportowcow nosi taka bielizne - zarowno podczas cwiczen sportowych jak i na codzien. Aktorzy i cala ta masa "celebrytow" z tym sie nie ujawnia, bo noszenie stringow nie jest "trendy", ale gdyby np Beckham reklamowal w H&M-ie stringi zamiast szortow, a Dolce Gabbana na swoich pokazach mody pokazali meskie stringi, to nagle polowa tych malkontentow, zaczelaby je nosic, a panie w szczegolnosci - chcialyby, zeby ich facet tez mial chociaz jedne w swojej szafie - bo tak dziala reklama. Ludzie nie mieli czegos w reku (w tym przypadku na tylku) a juz wiedza ze to niewygodne, nieladne i niezdrowe (apropos niezdrowego - wiekszego absurdu nie slyszalem, ale mniejsza z tym). Po osme - stringi meskie sa jednak caly czas produkowane przez znane firmy, takie jak Calvin Klein, Ed Hardy, Bruno Bannani, Olaf Benz, Sloggi i wiele innych, ale nie sa reklamowane jak inne produkty - jednak mimo to, sprzedaja sie, wiec ktos je musi nosic. Po dziewiate - Jezeli ktos chce nosic stringi, to wskazane jest usuniecie owlosienia tu i owdzie - a zeby byc dokladnym, to napisze, ze chodzi o odbyt (higiena), pachwiny, jadra i posladki (estetyka) - generalnie cala strefa intymna. Ja akurat usuwam owlosienie na calym ciele, poza klatka piersiowa, mimo, ze i tak mam ich niewiele i sa niemal niewidoczne - tak po prostu lubi moja Pani no i ja. lepiej sie czuje podczas uprawiania sportu, w lozku i na codzien:) I po dziesiate: po prostu zyjcie i dajcie zyc innym.

Gość tadzikbmw
Brawo jeden normalny człowiek .