Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krystyna 41

nauczycielka mojego 14 letniego syna chodzi w leginsach - co za sucz.....

Polecane posty

Gość Krystyna 41

Chłopak tak dobrze się zapowiadał, tak o niego dbaliśmy i się troszczyliśmy i i co.... odkryłam na jego telefonie zdjęcia jego nauczycielki w LEGGINSACH !!! i to ze zbliżeniami !!! Teraz to pozostaje go dać do zamkniętegej szkoły katolickiej z internatem

Gość Petuniaaa5
Niektóre kobiety tak jak Ty są na prawdę głupie. Chłopak ma 14lat i siedzieć non stop z nosem w książkach? wiem, że dla rodziców to by był raj ale niestety... to normalne. Ciesz się, że nie znalazłaś zdjęć NAUCZYCIELA !!

Gość Romantyczny kochanek
pewnie zazdrościsz jej zgrabnych nóg i tyłka tłusta locho kafeteryjna :D🖐️

Gość inzynier serwisowy//zablok
Teraz to on do niej freda marszczy po nocach a nie zdjęcia ogląda.

Gość UjeżdżaczPL
Mam 15 lat i moja nauczycielka od W-F'u chodzi codziennie w legginsach. Jest wysportowana na maksa i jest na co popatrzeć. Dzisiaj na boisku jak zszedłem na bok boiska, to ona stała przede mną. To ja kucnąłem i patrzyłem. Ma taką z******tą pupę, że jak bym miał 18 lat, to podszedłbym do niej, pomacał jej krągłości, zdjął legginsy i bym ujeżdżał cały dzień. Do tego niedość że pośladki ma fajne, to czasami chodzi w odsłoniętych koszulkach i widzę idealne piersi. A raz nawet widziałem, jaką ma cipkę jak miała legginsy. Miała takie obcisłe legginsy i na lecji jak stanęła na krzesło, to taka fajna wagina była, że mi się ona śni po nocach. Nigdy nie zapomnę ciała mojej nauczycielki. Jak coś, nazywa się ona Marta Mazur.

Gość gość
Marta Mazur a z jakiej miejscowości i szkoly ta nauczycielka w legginsach. Daj znac jak co.

Gość gość
Dzisiejsze kobiety nie maja za grosz wstydu niewazne czy d***** czy nauczycielka. Wlasnie dlatego zajmowac sie dziecmi i nauczaniem powinni zajmowac sie mezczyzni.

Gość gość
przeciez kobieta to niepoukładane stworzenie, o postawie fałszywej d****** a uczy dzieci...

Gość gość
załamana mamusia wolałaby, żeby jej nastoletni synuś oglądał tylko JEJ zdjęcia z wakacji w kostiumie :D ale nie te lata Krysia, nie te lata :D:D